Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Poškodbe pri rekreativnem športu

Redna telesna aktivnost ob vseh dobrih učinkih velikokrat prinese tudi neprijetne občutke, bolečine in poškodbe. Kako lahko svoje telo ustrezno pripravimo na športno aktivnost, da se jim čim bolj uspešno izognemo in kako ravnati, če začutimo, da smo se poškodovali?

Zdravnik specialist fizikalne in rehabilitacijske medicine dr. Martin Zorko se ukvarja z zdravjem gibalnega sistema. Poleg ambulantnega dela pa je aktiven tudi v športu in je bil večkrat uradni zdravnik slovenske reprezentance.

 

 

Varčna vožnja - prijazna denarnici in okolju

Ste vedeli, da lahko z upoštevanjem pravil varčne vožnje prevozimo tudi do 20 % daljšo pot ter pri tem prihranimo kar nekaj denarja. Kaj najbolj vpliva na porabo goriva, katere so najpogostejše napake, je vožnja s tempomatom bolj varčna, kaj pa vpliv pnevmatik?

Inštruktor varne vožnje na AMZS Danijel Granda dnevno predaja praktična znanja, ki udeležencem izobraževanj pomagajo na poti k čim bolj varni, varčni in prijetni vožnji. 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke