Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Prva pomoč poleti

Pred vrati so poletne dogodivščine, ki poleg otroškega veselja lahko pripeljejo tudi do neljubih poškodb. Kako se pripraviti nanje, da bomo lahko otroku hitro in pravilno nudili pomoč in kaj ne sme manjkati v torbici prve pomoči?

Andreja Gerl je medicinska sestra, zaposlena v ambulanti za nujno medicinsko pomoč. Svoje znanje, kako v ključnih trenutkih priskočiti na pomoč pa deli tudi na družbenih omrežjih in delavnicah za starše.

 

 

Življenje gibalno oviranih oseb - izzivi na novi poti

Katere so prve mislil, ko te zdravniki soočijo z dejstvom, da tvoje noge ne zmorejo več hoditi? Kako se z novo situacijo spoprimejo svojci in kako velika je njihova vloga? Kakšna je pot do ponovno aktivnega in izpopolnjujočega življenja?

Z nami bosta Petra Grabner, delovna terapevtka na URI Soča, in David Razboršek, ustanovitelj Zavoda VOZIM.

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke