Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Naša kolena - kako jih ohraniti zdrava in močna

Skrb za zdrava in močna kolena je ključna za ohranjanje mobilnosti in kakovosti življenja. Kljub pazljivosti vseeno lahko pride do obrabe ali poškodbe kolena – kakšni so dejavniki tveganja, kako postopati ob bolečini, kakšne oblike zdravljenja so na voljo?

Vabljeni na spletni dogodek z dr. Matejo Sirše in kineziologom Sašom Tekićem.

 

 

Moč športa na razvoj otroških možganov

Aktivno ukvarjanje s športom v mladih letih je odlična popotnica za življenje, preizkušnje pa spremlja pravi vrtiljak čustev. Kaj šport da otroku in mladostniku? Zakaj pogosto prihaja do izgorelosti? Kako naj bomo starši in trenerji opora mlademu športniku? 

Oglejte si posnetek spletnega pogovora s strokovnjakinjama Ireno Kunatrič Žibert in Anjo Kurent

 

 

 

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke