Edinstven načrt finančne zaščite

Življenje prinese vsak dan nekaj novega. Izberite življenjsko zavarovanje, ki bo prilagojeno vaši situaciji in sanjam. Uživajte življenje v polni meri z varnostno mrežo za vas in vašo družino.

Naj vaše sanje postanejo cilji

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS je naložbeno zavarovanje z obročnim plačevanjem premije, ki vas razbremeni skrbi in istočasno plemeniti vaše premoženje.

  • Brezskrbno varčevanje za pokojnino ali druge dolgoročne cilje, možnost da sami izberete svoj naložbeni cilj.
  • Optimalni donosi ob stalnem prilagajanju naložb razmeram na trgu.
  • Vašo naložbo upravljajo najboljši strokovnjaki.
  • Neobdavčeno izplačilo, če je zavarovanje sklenjeno za obdobje 10 let in več.
Želim nasvet

Finančna varnost po vaši meri

MOJ ŽIVLJENJSKI KASKO je življenjsko zavarovanje, ki vam bo v najtežjih trenutkih omogočilo dovolj finančnih sredstev, da boste zagotovili varnost sebi ali partnerju, otrokom oziroma staršem.

  • Zavarovanje prilagojeno vašemu življenjskemu slogu in potrebam.
  • Finančna varnost za vas in vašo družino, ko hudo zbolite, se poškodujete, če postanete brezposelni ali nezmožni za delo in v primeru vaše smrti.
  • S pridruženim zavarovanjem Specialisti z asistenco nudi tudi zdravstveno zaščito v različnih življenjskih situacijah.
  • Kritja in višino kritij lahko prilagodite vašim potrebam in jih spreminjate v času trajanja zavarovanja: ob najemu kredita, rojstvu otroka, višjih prihodkih in podobno.
  • Mesečna premija že od 6 EUR dalje.
Želim nasvet

Prisluhnemo vam in vašim željam

V Zavarovalnici Generali imate osebnega skrbnika, ki poskrbi, da je vaše življenjsko zavarovanje prilagojeno vašim željam in življenjski situaciji. Upoštevamo tudi, da je zavarovanje prilagojeno vaši starosti, zato se lahko prilagajajo kritja ali naložbe.

Razumemo, da je življenje nepredvidljivo

V življenju gre hitro kaj drugače, kot ste si zamislili. Glavno je, da vas to ne ustavi. Pri naložbenih zavarovanjih zato omogočamo tudi izplačilo predujma ali odkup, če bi ga morda potrebovali, preden se izteče trajanje vaše pogodbe.

Ob strani stojimo vam in vašim bližnjim

Življenjsko zavarovanje nudi finančno pomoč vašim bližnjim, ko jih zapustite. S preprostim postopkom uveljavljanja pravic iz zavarovanja, tudi mi poskrbimo, da bo njihova stiska ob izgubi čim manjša.

Zadovoljstvo zavarovancev na prvem mestu

Zavarovanci zavarovalnice Generali, ki so svoje sanje uresničevali s pomočjo naložbenega zavarovanja MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS, so ga v letu 2021 ocenili s povprečno oceno 4,5 od 5.

Z življenjskim zavarovanjem Generali se počutim varno na vsakem koraku.

»Imam neko varnost za nadaljnja leta.«

 

Miha Avsenek, Ljubljana

Z življenjskim zavarovanjem mirneje spim

»To zavarovanje mi res da občutek mirnosti.«

Mojca Simonovič, Kozina

Kako dobro se zavedate svojih finančnih obveznosti? Preverite v kvizu!

Življenjsko zavarovanje vam pomaga, da se vi oziroma vaši najbližji v primeru nepredvidenih dogodkov izognete finančni stiski. Pogosto to pomeni, da mora vsaj za nekaj časa pokriti vaše običajne finančne obveznosti. Dobro poznavanje obveznosti je zato ključno za izbiro pravega kritja.

V kvizu preverite, kako dobro res poznate svoje obveznosti.