Možnost video klica za vsako stanje

Pri kolektivnih Specialistih z asistenco zaposlenim ni treba čakati v vrsti pri splošnem zdravniku. Pokličejo ga lahko od koderkoli, vse dni v letu.

Preverite kritja

Krajše bolniške odsotnosti

Boljše zdravstveno stanje zaposlenih, lažje, hitrejše in kakovostnejše zdravljenje za zaposlene, ki ga plača zavarovalnica, ter krajša odsotnost z dela za delodajalce.

Preverite kritja

Lažja organizacija dela za delodajalca

Delodajalci morajo redkeje prilagajati delovna mesta zaposlenim zaradi posledic bolezni ali nezgod oziroma iskati nove kadre zaradi daljših izostankov.

Preverite kritja

Partner, ko nas najbolj potrebujete

Letno organiziramo in plačamo skoraj 10.000 zdravstvenih storitev v sklopu zavarovanja Specialisti z asistenco. Najpogosteje naročamo zavarovance na storitve iz naslova ortopedije, diagnostike in rentgena. Naši zavarovanci na pregled najpogosteje čakajo 7 dni.

Katerim tveganjem je izpostavljeno vaše podjetje?

Ne dovolite, da bi se o ustreznosti zavarovanj spraševali šele, ko pride do škodnega dogodka. Odprava posledic vas lahko stane tudi več deset tisoč evrov. Uporabite kalkulator podjetniških tveganj in preverite, na katera tveganja morate biti pozorni.

Uporabite kalkulator

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni

Specialisti z asistenco za zaposlene

  • Hiter dostop do zdravnikov specialistov, diagnostičnih preiskav ter asistenčnih storitev, ki zavarovancu pomagajo v postopku pridobivanja diagnoze in zdravljenja.
  • Halo Doktor – video ali telefonski posvet z zdravnikom splošne oz. družinske medicine.
  • Zaposleni lahko pod enakimi pogoji in za ugodno premijo v zavarovanje vključijo tudi svoje družinske člane.

Specialisti z asistenco