NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

12.02.2020 | 2 min branja | Prosti čas , Tujina

5 idej za zabavne zimske počitnice

Smučanje po belih strminah, tek na smučeh, obisk term, sprehod po zimski idili, skok v toplejše kraje ali le v sosednjo prestolnico. To je le nekaj idej, kako lahko sproščeno in razigrano »preživite« zimske počitnice skupaj z vašimi šolarji. Prav je, da si zanje vzamete čas in skupaj doživite zadovoljne trenutke. Ne bo vam žal.

Šolske počitnice naj bodo zabavne

Pri Generali zavarovalnici skrbimo, da tudi »zimske« radosti postanejo nekoliko dostopnejše. Prav vsi, ne le naši zavarovanci, so lahko deležni različnih ugodnosti pri naših partnerjih. Preverite vse ugodnosti za člane Generali programu Prednosti ZAME

5 družinskih dogodivščin

  1. Ali ste vedeli, da je Ptuj najstarejše mesto v Sloveniji? Dokazi o njegovem obstoju segajo v pozni neolitik, približno 1800 let p.n.š. Že pred tisočletji so junaki starega Rima verjeli v aktivno regeneracijo. Prisegamo, da boste tudi junaki sodobnega sveta, vajeni hitrega življenjskega tempa, našli pravo mero regeneracije in sprostitve prav na Ptuju.
  2. Imate na voljo le en dan za družinska doživetja? Trampolin park Woop! vam nudi atraktivno in varno zabavo za vso družino. »Trampoliranje« ni le zabavno, poveča tudi občutek ravnotežja in koordinacije, aktivnost imunskih celic in vpliva na premagovanje stresa. 
  3. Ali ste vedeli, da je grški filozof Platon v svojih spisih omenjal Atlantis kot otok nekje na območju današnjih Gibraltarskih vrat? Novejša zgodovina je sicer njegove trditve o obstoju starodavnega otoka, prežetega z grško mistiko, opustila, vendar pa mit ostaja še živ. Vodni park Atlantis v BTC City je eden največjih vodnih parkov s športnimi, razvedrilnimi in sprostitvenimi doživetji za vse generacije. 
  4. Boste smučarske dni preživeli v okolici Bohinja? Zaključite dan v Aquapark & Wellness Bohinj, ki se nahaja tik ob prvem slovenskem ekološkem hotelu v Bohinjski Bistrici. Izkoristite ugodnost ZAME: 15% popust na bowling steze v Bohinj Bowlingu; 20% popust za nakup vstopnice za kopanje v Aquapark & Wellness Bohinj;15% popust na posebno ponudbo Alpski Wellness (promo kodo prejmete na kuponu in jo vpišete pri online rezervaciji Alpskega Wellness paketa) in20% popust za obisk solne sobe. 
  5. Ljubitelji spustov po belih strminah pa se lahko zabavate na Golteh. 

Počitnice čez mejo 

Ste za počitniški teden rezervirali smučarski oddih ali počitnice v tujini? Preden pa zares odrinete novim dogodivščinam naproti, poskrbite za ustrezno varnost – predvsem tisti, ki se boste odpravili v tujino, ne pozabite na zavarovanje za tujino, ki v primeru nezgode ali bolezni, prihrani stroške nujne zdravstvene oskrbe. 

Generali Program prednosti ZAME

Spodbujamo in nagrajujemo vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas, skrbite za zdravje ter uživate v ugodnostih po svojem okusu. Stranke zavarovalnice Generali pa dodatno razveseljujemo tudi s številnimi zavarovalnimi prednostmi in popusti.

Članstvo je brezplačno.

Postanite član