NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

17.05.2019 | 2 min branja | Prosti čas , Tujina

Ni polnega kufra brez zavarovanja za tujino

Tudi mi si želimo, da bi vas skupne dogodivščine popeljale enkrat na drugi konec sveta, vmes zgolj na sejem k našim sosedom ali z letalom na obisk k daljnim sorodnikom. Zato vam ponujamo zavarovanje za tujino, ki poskrbi za vašo varnost vsak dan, kjerkoli ste.

Dandanes življenje teče hitro

V hitrem tempu današnjega življenja pozabljamo na bistvo vsega - naše ljubljene, našo družino. Zavarovan imamo avto, hudujemo se namreč že nad vsako prasko. Ob nakupu kuhinjskih aparatov z lahkoto doplačamo za daljšo garancijo. Zavarujemo celo svoje letalske karte, če bi nam kaj prekrižalo izbrane dni. Kako pa zavarujemo svojo družino? Mi imamo pravo ponudbo in odlične pogoje! Preberite, zakaj je  družinsko zavarovanje za tujino neprecenljivo in pisano na kožo vaši družini.

Za celotno družino

Družinsko zavarovanje za tujino z asistenco poskrbi za celotno družino. Ker je družina živa in raznolika, nas v prvi vrsti zanima vaša varnost!

Brez roka trajanja

Permanentno družinsko zavarovanje za tujino velja za vse družinske člane, vsak član pa lahko potuje tudi posamezno. Zavarovanje velja za neomejeno število odhodov v tujino v enem zavarovalnem letu. Ali je lahko še bolj enostavno? 

Samo dva paketa

Obstajata samo dva paketa, tako da je izbira precej enostavna in jasna. Od nezgode do prtljage. Izberite paket in zavarovalno vsoto po svoji meri, ki vam bo v tujini zagotovila varnost, ki si jo želite.

Kako vam bo zavarovanje olajšalo življenje?

Enkrat boste izpolnili polico, enkrat na leto plačali, potovali pa lahko vsak dan. Za vašo družino varnost ne bo imela več meja. Brez skrbi boste lahko takoj rezervirali tisti ugoden let na Madeiro in tamkajšnji potapljaški tečaj. Otroka pa boste lahko brez skrbi prijavili na super poletni tečaj igranja na klavir pri sorodnikih čez mejo in šolski izlet s pevskim zborom v Benetke. Zakaj? Ker boste povsod kriti s celoletnim zavarovanjem za tujino z asistenco.

Na pot z zavarovanjem TUJINA

K dobrim pripravam na pot sodi tudi urejeno zavarovanje TUJINA. ki poskrbi, da nepredvideni dogodki ne povzročijo dodatnih stroškov!

Preberite več