Strokovnjaki

DR. MATEJ TUŠAK, Športni psiholog, predavatelj in motivator

Najbolj znani slovenski športni psiholog, profesor na Fakulteti za šport, ki skrbi za psihično pripravo vrhunskih športnikov, pa tudi športnikov vseh drugih kategorij.

Veliko pozornosti namenja stresu, o katerem predava v šolah, vrtcih in podjetjih, ukvarja pa se tudi z motivacijo, osebnostno rastjo, timskim delom, učinkovito komunikacijo in pojavom agresivnosti.

Dr. Matej Tušak je ambasador Migimigi izziva Kako dobro pa ti spiš.

Preberite nasvet Oglejte si spletni dogodek

ŽIGA HLADNIK, DR. MED, SPEC. DRUŽINSKE MEDICINE

Zdravnik Žiga Hladnik se v zadnjem času posveča medicini življenjskega sloga, ki prihaja v ospredje kot način preprečevanja nalezljivih in kroničnih bolezni. Poleg specializacije družinske medicine je opravil tudi izobraževanja za kognitivnega terapevta, kar pomeni, da posameznika in njegovo bolezen obravnava na telesnem, duševnem in socialnem področju.

Dr. Žiga Hladnik je tudi sodelavec v ambulanti Zdravje.

Oglejte si spletni dogodek

NINA GASPARI, PODJETNICA

Že skoraj deset let hodi po svoji samostojni podjetniški poti, je tudi učiteljica tradicionalne hatha in aerial (breztežnostne) joge. V življenju prepleta oba vidika in lovi ravnotežje med podjetništvom in časom, ki ga namenja sebi. Trenutno postavlja model, ki bo (bodočim) podjetnicam pomagal graditi odmevne in uspešne podjetniške zgodbe ter jim hkrati predstavljal učinkovite načine lovljenja ravnotežja med delom in zasebnim življenjem.

oglejte si spletni dogodek

MAG. LUKA FLERE, CFA, direktor naložbenega sektorja Generali Investments

Luka Flere je končal ekonomsko fakulteto v Ljubljani, magistrski naziv pa si je pridobil na univerzi Bocconi v Milanu. V letu 2010 je pridobil finančni strokovni naziv CFA (Chartered Financial Analyst). Od leta 2012 vodi ekipo upraviteljev Generali Investments. Upravlja regijski sklad Generali Vzhodna Evropa in je nosilec prestižnega priznanja najboljši slovenski upravljavec premoženja leta 2018.

Oglejte si spletni dogodek

Matjaž Šerkezi, gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec Planinske zveze Slovenije

Nenehno se zavzema za pametno in varno planinarjenje. Že drugo leto je tudi Migimigi ambasador in poskrbi da so Migimigi izzivi v planinah bolj varni. Z njim se pogosto srečajo tisti, ki ne upoštevajo njegovih nasvetov in se obiska gora lotijo z levo roko.

Oglejte si spletni dogodek

Vplivneži

Rok Terkaj – Trkaj, Raper in večni optimist

Njegov nalezljivi optimizem takoj zleze pod kožo in hitro ugotoviš, da je življenje res lepo. Trkaj je ambasador Migimigi izziva Migaj s kužkom in tudi eden glavnih ambasadorjev iniciative Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje. Ker verjame v moč besede in pozitivnih misli je napisal tudi »himno« Kako ravnaš (Ti to imaš) in širi pobudo dobrih misli in želja, ki bodo našle svoje mesto tudi v Hrastovem gaju na Generalijevem drevesu optimizma v v Arboretumu Volčji Potok.

DANIJELA Č. SLUGA, MAMI NA OFF

Mama dveh fantov, ljubiteljica čokolade in ponosna lastnica nove hiše. Od vselitve v lanskem letu ji dom nudi obilico užitkov, pa tudi izzivov ob urejanju doma in okolice, vzdrževanju reda in čistoče ter skrbnosti, da dom ostane tak, kot si ga je zamislila.

Ob vseh uricah z družino, ki ji nudijo neizmerno veselje, Danijela mamam sporoča, da si je kdaj treba vzeti tudi kak trenutek »na off«.

Danijela v času iniciative # Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje na svojem IG profilu Maminaoff svetuje in odgovarja na vprašanja, povezana z domačnostjo njenega doma.

TAYA DAMJAN, RADIJSKA VODITELJICA IN YOUTUBERKA

Od vsega najraje preživlja čas s svojo hčerko Niki in možem Jernejem. So zelo aktivna družina, njihove zabavne družinske dogodivščine lahko spremljate na Youtube kanalu Damjan family.

Taya s svojo družno sledi enakemu načelu kot je pobuda Generali zavarovalnice #Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje!

Petra Ugrin Parovel

Nikoli športnica, danes pa univerzitetna diplomirana kineziologinja ter osebna in spletna fitnes inštruktorica iz Kopra, stara 28 let. Zadnjih deset let s strastjo spoznava svet fitnesa in vsega, kar je povezano z zdravim in fit načinom življenja. S tem, kar počne z veseljem, želi pomagati tudi drugim.

Petra ve, da je # Najboljše zavarovanje tvoje ravnanje, zato bo prek svojega IG profila s spletno vadbo in nasveti pomagala tudi vam.

DAVID URANKAR, TV voditelj, model in podkaster

Očka dveh fantov, mož žene Ajde, peče kruh, kosi travo in zaliva vrt:)

Največkrat ga lahko ujamemo v oddajah Dobro jutro in Avtomobilnost na TVS, velikokrat tudi med oglasi. Ustvarja tedenski podkast Avtomat, zraven pa ne pozabi niti na Instagram in Facebook.