Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodke

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Virusi za radovedne; razvoj testov in cepiv

S predavateljico dr. Ajdo Taler-Verčič bomo raziskovali razvoj in testiranje cepiv pripravljenih na različne načine. Predavanje pripravljamo z namenom, da vam olajšamo spremljanje dnevnih novic, saj bomo govorili o cepivih proti COVID-19, ter da se boste na koncu lahko sami odločili, kaj menite o cepivih.

Dr. Ajda Taler-Verčič je doktorica biokemije. Ukvarja se s proteini (beljakovinami), ki sestavljajo vsa živa bitja; rastline, živali ter viruse. Verjame, da nam razumevanje procesov v našem telesu pomaga odgovorno sprejemati odločitve o preventivi in zdravljenju.

Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja: med teorijo in prakso

Pandemija je pokazala je, da delo na daljavo omogoča več delovnih mest kot smo si predstavljali. A takšna oblika dela lahko zabriše mejo med službenim in zasebnim, vodi v stres, preobremenjenost in izgorelost. Raziskovali bomo, kako se tem pastem izogniti in najti pravo ravnovesje.

Dr. Sonja Robnik je sociologinja, ki se vso svojo delovno in znanstveno kariero ukvarja z različnimi vidiki odnosov in verjame, da so dobre možnosti usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja nujna sestavina kakovostnih delovnih okolij.

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke