Spletni dogodki

Prisluhnite strokovnjakom, športnikom, vplivnežem in drugim sodelavcem zavarovalnice, ki s svojim znanjem in izkušnjami pomagajo, da na trenutno situacijo pogledamo bolj optimistično, svoje ravnanje in vedenje pa prilagodimo zavedanju, da je # Najboljše zavarovanje naše ravnanje, tako v času, ko ostajamo doma, kot tudi zatem.

Oglejte si prihajajoče dogodke in se nanje prijavite. Uro pred dogodkom boste prejeli opomnik in povezavo do dogodka.

Prijavite se na dogodek

Dogodki

Ne spreglejte naših dogodkov. 

Jesenska vožnja – varna v vseh vremenskih razmerah

Megla, mokro cestišče ali blato nas lahko jeseni neprijetno presenetijo na cesti. V takih trenutkih odigrajo najpomembnejšo vlogo naše vozniške izkušnje. Kako pravilno reagirati in zagotoviti varnost takrat, ko se zgodi nepričakovano? 

Manuel Pungertnik je inštruktor varne vožnje v Centru varne vožnje na Vranskem, učitelj vožnje ter vodja AMZS Šole vožnje. Z aktivnim prenosom znanja skrbi za večjo varnost vseh udeležencev v cestnem prometu.

 

Urgenca za laike, ki rešuje življenja

Bi znali pomagati, če bi nekdo vpričo vas doživel zastoj srca? Zaradi pomanjkanja znanja, veščin in spretnosti hitro lahko odreagiramo napačno. Pravilno ravnanje je v takih trenutkih izjemnega pomena, saj lahko z njim rešimo življenje. Tudi, če smo laiki. 

Mateja Rehar je magistrica zdravstvene nege z bogatimi izkušnjami pri zdravstveni oskrbi kritično bolnih otrok. Zaposlena je v Pediatričnem urgentnem centru Splošne bolnišnice Celje.

Arhiv dogodkov

Od začetka leta 2020 se je na spletnih dogodkih, ki smo jih organizirali v okviru pobude Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje, zvrstila vrsta odličnih predavateljev.

Zdravniki, psihologi, različni strokovnjaki in športniki so predstavljali teme in znanja, ki vam omagajo poskrbeti, da je vaš vsakdan bolj zdrav in bolj kvaliteten. 

Prijava na dogodek

Za prijavo na dogodek izpolnite spodnjo prijavo. 

Arhiv preteklih dogodkov

Oglejte si predavanja, vadbe, koncert in druge dogodke, ki so že za nami. 

Oglejte si pretekle dogodke