NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

22.07.2020 | 3 min branja | Dom , Prosti čas

Igrajte se z dekoracijami v vašem domu

Tudi kratki dnevi so lahko pravi čas za prenovo ali preoblikovanje našega doma. Napolnimo ga z novo, svežo energijo in vsem, kar nam je pri srcu. To lahko storimo že z manjšimi »popravki« in majhnim proračunom. Naj naš dom odraža vse, kar smo in kar radi delamo v življenju.

Upajte si biti drzni

Včasih se zdi, da smo pogumnejši pri urejanju svojih vrtov in imamo precej več domišljije, ko izbiramo barvo za zunanje pročelje svojega doma. Ob tem pa smo veliko bolj zadržani pri opremljanju stanovanja. Tu nas pogosto vodi načelo uporabnosti, praktičnosti in umirjenosti. Bojimo se izstopajočih malenkosti in predmetov, na katerih se lahko nabira prah. A pustimo svojim željam prosto pot! Če ste živahni in odprti, spustite takšno energijo tudi v svoje stanovanje. Uporabite tiste barve, ki jih imate radi in materiale, o katerih že dolgo razmišljate. Seveda pred tem preverite, kako zahtevni so za vzdrževanje.

Kam po navdih in ideje?

Možnosti in ponudb na tržišču je veliko. Pri Coincasa Slovenija boste našli pestro ponudbo kakovostnih  izdelkov z inovativnimi vzorci in ekskluzivnimi modeli za vaš dom. Navdih za ideje iščejo po vsem svetu, nato pa jih dopolnijo z izbranim italijanskim slogom. Odlikujejo jih vrhunski materiali, veliko pozornosti namenjajo podrobnostim in izvirnim zlitinam. Vse elemente združijo preprosto skupaj in tako ustvarijo sodobno eleganco s prav posebnim slogom.

Super ideje za različne okuse

  1. Okvir slike lahko hitro postane zanimiv pladenj.
  2. Kelihe za penino lahko uporabljajte tudi kot svečnike.
  3. Šopek iz umetnega cvetja vas bo razveseljeval vse leto in zapolnil dolgočasen kotiček v hiši.
  4. Zanimivih kosov porcelana nikar ne skrivajte. Postavite jih v staro kredenco, na nove police ali mizico ob sedežni garnituri.
  5. Dragocene krožnike in kozarce imejte na vidnem mestu in jih uporabljajte vsak dan, saj je vsak dan znova poseben in edinstven.
  6. Poletje je čas za igranje

Igrajte se! Poletje je pravi čas, da damo svoji domišljiji prosto pot. Vsi člani Generali Kluba ugodnosti,   pa lahko do konca avgusta izkoristite poseben popust.

 

UGODNEJŠE OPREMLJANJE DOMA

 

DOM JE TAM, KJER JE SRCE

Dom je naše varno zavetje, v njem preživimo večino svojega časa. Je dragocen kraj, kjer hranimo najlepše spomine na svoje najljubše trenutke in tiste, ki smo jih prinesli nazaj domov. Prijeten občutek je, ko se doma počutimo sproščeno in varno. Za večjo varnost lahko poskrbimo sami, s pravočasno izbiro pravega zavarovanja za naš dom.

 

Želite prebirati več podobnih vsebin?

Pridružite se prejemnikom naših novic.

PRIJAVITE SE