NAJBOLJŠE ZAVAROVANJE
JE TVOJE RAVNANJE

06.07.2018 | 2 min branja | Dom , Prosti čas

Kako mirno preživeti počitnice, ko so otroci sami doma

So vaši otroci že dovolj odgovorni, da so med počitnicami doma sami? Želijo vas presenetiti in pečejo kolačke, zato je ob prihodu domov kuhinja podobna gradbišču. To pa še ni vse! 

Ko se akvarij po nesreči prevrne

V sobi vašega mulca, kjer stoji, no je do današnjega dne stal, čudovit akvarij z zlatimi ribicami, je po prihodu domov kot na bojišču nekje ob Atlantiku!? Ups! 

Med zabavnim prerivanjem z blazinami ob glasni glasbi se je akvarij seveda prevrnil »sam od sebe«! Neverjetno miren in skesan glas na drugi strani vam da vedeti, da je pred vami nov izziv. Voda iz akvarija je zalila pravkar prenovljeni parket v otroški sobi, zlate ribice pa končale na tleh.

Pravo zavarovanje poskrbi tudi za nove ribice

Pa nič hudega! Če ste poskrbeli za ustrezno zavarovanje doma, boste izziv hitro rešili in se mirno odpravili na zasluženi dopust. Zavarovanje PaketDom omogoča široko izbiro kritij v treh paketih. Premislite, katere nesreče vam pretijo in kaj morate nujno vključiti v zavarovanje, saj so nekatera kritja na voljo le kot razširitev paketa. Tudi na videz nepričakovani dogodki, kot sta razbitje akvarija ali televizorja, se dogajajo, ko so razposajeni mulci sami doma. Nato pa se prepustite uživanju v svojem domu, otrokom pa omogočite veselje v igri.

Si želite osvežiti videz otroške sobe? 

Parket je tako ali tako potrebno zamenjati, zakaj ne bi ob tej priložnosti otroške sobe tudi prepleskali, prestavili nekaj kosov pohištva, mogoče kaj dodali ali odvzeli in otroška soba bo zasijala v povsem novi podobi in vzdušju? 

Poskrbite za varen dom

PaketDom na eni polici zavaruje vaš dom in premičnine v njem za nevarnosti, ki vas ogrožajo v vsakdanjem življenju. 

Preberite več