Aktualno

Za srečen začetek: Generali z nagradno štipendijo za otroka osrečil nosečnico Nino


13.04.2022

Kot vseživljenjski partner Generali že 18 let še posebej pozorno skrbi za mlade družine.Z rojstvom otroka v povsem nov svet namreč vstopita tudi starša. Bodoče starše tako osveščamo in ekskluzivno zanje izvajamo različne izobraževalne aktivnosti za večjo socialno in finančno varnost mladih družin. Ob obiskih v materinskih šolah in porodnišnicah po vsej Sloveniji jih tudi obdarimo. V preteklem letu smo jim ponudili še koristne izobraževalne spletne vsebine in videe ZA SREČEN ZAČETEK«, letos pa podarili prvo nagradno »štipendijo za otroka« v obliki naložbenega življenjskega zavarovanja skupaj z enkratnim vplačilom premije 4.500 evrov. Prejela jo je simpatična »nosečka« Nina Žgur Mauko, voznica tovornjaka iz Gornje Radgone.

Prva nagrajenka nagradne igre »Štipendija za otroka«, potekala je od 8. 3. 2021 do 8. 3. 2022, je srečna nosečnica Nina Žgur Mauko, ki avgusta pričakuje rojstvo svojega drugega otroka. Podarili smo ji naložbeno zavarovanje ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS, skupaj z enkratnim vplačilom premije v znesku 4.500 evrov.

»Nagrade sem zelo vesela. Sama že zdaj razmišljam o prihodnosti otroka. Štipendija je lepa gesta, saj je veliko staršev svojim otrokom ne more zagotoviti, je pa nedvomno korak k temu, da otrok lažje samostojno vstopi v svet,« pravi Nina. Štipendija za Nininega otroka se bo v višini sto evrov mesečno* za nadaljnjih pet let lahko začela izplačevati kot rentna opcija iz podarjenega naložbenega zavarovanja po dopolnjenem 18. letu starosti otroka.

Zavarovanje je Nini uredil zastopnik Dragan Mikić, ki stoji mladim družinam ob strani s strokovnimi nasveti o oblikah varčevanja že 18 let.

Podarjeno naložbeno zavarovanje ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS bo Nino ob štipendiji za njenega otroka dodatno razbremenilo finančnih skrbi in istočasno plemenitilo premoženje. Naložba, ki jo upravljajo naši najboljši strokovnjaki, namreč vključuje življenjsko zavarovanje in omogoča brezskrbno dolgoročno varčevanje za prihodnost. Hkrati vložena sredstva varno plemeniti ter omogoča jasen pregled in nadzor nad ustvarjenim premoženjem.

Za še več »srečnih začetkov«

S strategijo vseživljenjskega partnerstva bomo v Generaliju še naprej vlagali v programe za mlade družine. Letos bomo super nasvete in ostale koristne vsebine, ki so trenutno v večini prilagojeni nosečnicam in mamicam otrok starih do enega leta, nadgradili z vsebinami za starost otrok do šestega leta. Razpisali pa smo tudi že novo nagradno igro »ŠTIPENDIJA ZA OTROKA«, v okviru katere bomo v prihodnjem letu lažje odraščanje zagotovili še enemu otroku. Na nasvete in nagradno igro se lahko prijavite na naši spletni strani.

Ob prevzemu nagrade nam je navdušena »nosečka« Nina, sicer že 16 let voznica tovornjaka, zaupala: »Sama že imam enega otroka. Star je 13 let. A po toliko letih se počutim kot bi imela prvega in se spet soočam s skrbmi ali vem dovolj in podobno. Meni bo vaš program ZA SREČEN ZAČETEK vsekakor v pomoč in mislim, da bo v pomoč tudi drugim staršem. Vsaka informacija je namreč koristna«.

*Višina štipendije je informativna in bo odvisna od donosnosti naložbe in rentnega produkta, ki bo v veljavi ob izplačilu. Izračunana je ob predvideni 3,8 % donosnosti in izbrani Aktivni naložbi, starosti zavarovane osebe ob sklenitvi naložbenega zavarovanja 30 let ter dobi varčevanja 18 let.