ZAPOSLITEV

Smo del ene največjih mednarodnih zavarovalniških skupin na svetu
in z delom puščamo svoj globalni odtis.
Naša osnovna skrb je zaščita in pozitiven vpliv na življenja ljudi ter skupnosti.

Kdo smo

Vsi enaki, vsi različni

Na delovnem mestu preživimo veliko časa, zato je pomembno, da znamo sodelovati in delovati kot ekipa.

Skozi različne projekte, športne prireditve in prostovoljske akcije se spoznavamo, tlakujemo pot novim idejam in izvirnim rešitvam.

Med seboj smo si enaki, saj delimo enako strast do dela z ljudmi. A vendar smo tudi različni in te razlike nas plemenitijo in dopolnjujejo.

Med nami najdete takšne, ki so pretekli maraton, takšne, ki so prepotovali polovico sveta, in takšne, ki res dobro kuhajo … Ko delamo skupaj, nas razlike uspešno pripeljejo do skupnega cilja.

Skrbni in empatični

Naša vizija je postati Vseživljenjski partner svojim strankam. Stranke razumemo in jim stojimo ob strani ob vsaki življenjski prelomnici. Prav takšni smo tudi do naših sodelavcev in novozaposlenih. 

Iščete prvo zaposlitev ali menjate kariero?

Sliši se stresno, a pri nas poskrbimo za udoben prehod, saj so cilji prilagojeni delovnem mestu in prejšnjim izkušnjam. Podporo pri uvedbi na novo delovno mesto in pri razvoju vam nudijo mentorji. Verjamemo, da sodelovanje vodi do najboljših rezultatov. Seveda se lahko novozaposleni zanesejo tudi na pomoč svojih sodelavcev. Saj smo vsi levjesrčni in želimo, da so prvi delovni dnevi novozaposlenih čim bolj navdihujoči.

Navdušeni nad prihodnostjo

Želite soustvariti svoje karierno poslanstvo in se nikoli ne nehati učiti? Ponosni smo na svojo Generali akademijo, kjer vsi zaposleni razvijajo svoje veščine in znanja.

Notranji coachi in predavatelji ostajajo v stiku s trendi in za vso ekipo pripravljajo izobraževalne vsebine, ki nadgrajujejo in izpopolnjujejo kompetence zaposlenih.

Skozi interaktivne delavnice, ustvarjalna srečanja in praktične vaje preskušamo nove tehnike in razvijamo veščine, potrebne v prihodnosti.

Sodelujemo z vrhunskimi izobraževalnimi ustanovami v regiji, ostalimi družbami v Skupini Generali ter podjetji, ki širijo naša obzorja.

Ustvarjeni za izzive

Stremite k "več"? Mlade zaposlene, talente in posameznike z visokimi kariernimi cilji spodbujamo k razvoju veščin skozi usposabljanja, projektno delo, aktivno mentorstvo ter programe za talente in vodje.

Strast do dela je vedno nagrajena.

Z dinamičnimi metodami razvijamo strokovne in vodstvene sposobnosti ter premikamo meje. Prednost zaposlitve pri nas so programi mednarodne mobilnosti, s katerimi podpiramo možnost nadaljevanja kariere ali izmenjave v družbah Skupine Generali. 

 

Levjesrčna prodajna mreža

Iščemo vas, ki ste kot mi:

empatični
komunikativni
skrbni in strokovni
željni znanja

Kako veš, če si pravi za to delo?

Zakaj bi se nam pridružil?

Vsega, kar potrebujete pri svojem delu, vas bomo naučili. Če imate podjetniško žilico, jo bomo našli in razvili. Imeli boste dovolj avtonomnosti, da si sami organizirate svoj čas. Nudimo pomanjkanje dolgčasa. Z vami bo mentor, ki bo bdel nad vašim napredkom in vam stal ob strani. Sprejela vas bo skupnost sodelavcev, zaradi katerih nikoli ne boste sami.

Poglejte si izjave naših zaposlenih

Družini prijazno podjetje
Že leta 2011 smo pridobili polni certifikat Družini prijazno podjetje. Zaposlenim omogoča prilagodljive modele delovnega časa, delo na daljavo, možnosti nadaljnjega izobraževanje in druge družinam prijazne socialne ugodnosti. Sprejeta zaveza je veliko več kot zgolj niz ukrepov za lažje usklajevanje poklicnega in družinskega življenja. Je del naše odgovornosti do zaposlenih in del naše organizacijske kulture.

 

Kakšen je naš postopek selekcije?

Se želite prijaviti na izbrano delovno mesto? Vas zanima, kaj lahko pričakujete?

Preberite, kakšen je postopek obdelave prijavljenih kandidatov in kakšen je postopek izbora, s katerim stremimo k temu, da mi najdemo pravega kandidata, kandidat pa pravo delovno mesto.

Tehnik podpore uporabnikom (M/Ž)

Razpisujemo prosto delovno mesto Tehnik podpore uporabnikom (m/ž).

Prijav z življenjepisom in vašim motivom za prijavo pošljite na elektronski naslov zaposlitev@generali.si do 30. julija 2021.

Pošljite svoj življenjepis

Če bi se radi pridružili našemu kolektivu in ne najdete vam primernega razpisa za delo, nam pošljite življenjepis na zaposlitev@generali.si.

Ko se pojavi delovno mesto, ki ustreza vašim izkušnjam, izobrazbi in interesom, vas bomo kontaktirali.