Aktualno

Športniki, hvala!


16.11.2019

Pod okriljem leva niso samo zavarovanci in tisti, ki smo zaposleni na najboljši zavarovalnici. V naši družbi so tudi številni izjemni športniki in športnice, ki jih s ponosom podpiramo.Zavarovalnica Generali ni prepoznavna le kot prva po zadovoljstvu strank, ampak se trudimo, da bi enak status imeli tudi naši sponzoriranci iz športnega sveta, različnih disciplin, starosti in ravni. A prav vsi željni uspehov, presežkov, boreč se do zadnjega atoma moči, tudi po načelih naše »reditude« kampanje.
 
V tem letu smo se znašli v za vse popolnoma novih časih. Časih oddaljenosti, pazljivosti, nezaupanja. In mnogokrat so nam prav športniki pomagali preseči tesnobo, do katere je prišlo zaradi vseh izzov, povezanih z novo realnostjo našega vsakdana.
 
V času dirke po Franciji smo vsi po malem kolesarili. Še vedno se s košarkarsko žogo v roki radi potrepljamo po ramenih kot aktualni evropski prvaki. Januarja je naša moška rokometna reprezentanca na svetovnem prvenstvu za las zgrešila kolajno. Smučarjem stojimo ob strani. Če jim ne gre, ter se iskreno veselimo mnogih njihovih uspehov. Ne gre pozabiti niti na to, da smo generalni sponzor slovenskih nogometnih prvakov. Sodelujemo še s svetovno prvakinjo v potapljanju na dah, podpiramo slovenske olimpijke in olimpijce, smo stalni partner slovenskih planink in planincev ter ponosni sponzor ekipe z evropskim prvakom v slalom na divjih vodah. Ne gre pozabiti niti na mnoge projekte, v katerih podpiramo mlade in socialno ogrožene športne talente. In, seveda, skupaj z vrhunskim rokometašem in našim ambasadorjem Vidom Kavtičnikom smo začeli pripravljati redno spletno oddajo in podcast Šport 1na1 z Vidom.
 
S skupnim, izjemno simpatičnim novoletnim videom maskot Olimpijskega komiteja Slovenije, Rokometne in Košarkarske zveze Slovenije in Zavarovalnice Generali – Foksijem, Lipkom Rokom, Meto in Levčkom –, smo ob koncu norega leta 2020 poklonili slovenskemu športu, ki nas je v letu zasukov, pandemije, novega načina dela in delovanja, omejitev ter sprememb z levjesrčnimi nastopi, neverjetnimi rezultati ter uspehi držal pokonci.
 
Športniki, hvala vam za vse!