Odkrijte najbolj tipična tveganja za vaš posel

 

Pri koncu smo!

Sedaj vpišite le še e-naslov, na katerega želite prejeti opis tveganj za vaše podjetje in priporočila.

Za preprostejšo komunikacijo nam prosimo zaupajte tudi svojo mobilno številko. Naš zastopnik vas bo poklical in preveril, ali potrebujete dodatna pojasnila.


Preberi več ...
Želim biti dobro obveščen(-a) s področja zavarovalnih produktov, zato želim prejemati ponudbe, ki so v čim večji meri prilagojene mojim potrebam in značilnostim. V ta namen zato dajem privolitev, da me GENERALI zavarovalnica d.d. preko telefona, navadne pošte in elektronske pošte do preklica obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, novicah, nagradnih igrah in dogodkih za katere ocenjuje, da me zanimajo na podlagi mojih prepoznanih lastnosti, interesov, okusov, navad in vedenja (»Moj profil«). Moj profil bo zavarovalnica izoblikovala z uporabo statističnih metod na podlagi podatkov, ki jih je pridobila oziroma jih bo pridobila v okviru izvajanja svoje dejavnosti, med drugim: vseh podatkov iz sklenjenih pogodb o zavarovanju, prilog in dodatkov k tem pogodbam, vključno s podatki iz anket, obrazca za ugotavljanje potreb in zahtev, podatkov o škodah in drugih podatkov, pridobljenih med poslovanjem zavarovalnice, podatkov iz nagradnih iger, anket in drugih dogodkov v (so)organizaciji GENERALI zavarovalnice d.d. ter podatkov, nastalih med mojo uporabo socialnih omrežij, spletnih strani in aplikacij GENERALI zavarovalnice d.d. (vključno s piškotki in geolokacijskimi podatki). Svojo tu podano privolitev lahko kadarkoli prekličem brez kakršnihkoli posledic, kar lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na pooblascenec-op.si@generali.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav mojih podatkov, ki so se izvajale na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberem na www.generali.si/vop.
Obvestilo o obdelavi osebnih podatkov: Vaše osebne podatke iz zgornjega obrazca na Generali d.d. obdelujemo za namen informiranja o zavarovalnih produktih, primernih za vaše podjetje, in sicer na podlagi vaše zahteve pred sklenitvijo zavarovalne pogodbe (člen 6(1)(b) GDPR). V ta namen bomo vaše podatke obdelovali, dokler ne boste iz naše strani pridobili vseh željenih informacij. Za namen uveljavljanja, izvajanja ali nasprotovanja pravnim zahtevkom in izkazovanja skladnosti bomo vaše osebne podatke hranili nadaljnjih šest let. Posredovanje vaših osebnih podatkov je obvezno, v nasprotnem primeru vam namreč ne bomo mogli podati željenih informacij. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberete na www.generali.si/vop.