Aktualno

Podelili smo vespo Elettrica RED


03.04.2023

Z nagradno igro, ki je trajala od 11. do 23. marca smo naš program prednosti Generali ZAME približali velikemu krogu poslušalcev in pridobili številne nove člane. Med njimi je tudi Bojan Korečič, srečni dobitnik privlačne rdeče lepotice na električni pogon, ki mu je direktor podpore strankam v Generaliju David Bembič predal nagrado.podelili smo vespo - generali zameV PVG Piaggio Centru v Kopru je bilo ob predaji nagrade ozračje zares veselo. Privlačna rdeča električna Vespa in čelada v skupni vrednosti kar 7.500 evrov sta dobili novega lastnika. Bojan Korečič iz Kala nad Kanalom je postal član Generali Programa prednosti ZAME prav med trajanjem nagradne igre, se prijavil v sodelovanje, sreča pa je bila povsem na njegovi strani. Izmed skoraj 8 tisoč sodelujočih v nagradni igri je žreb največ sreče naklonil prav njemu. »Program prednosti Generali ZAME prinaša predvsem popuste pri zavarovanjih in priporočil bi ga mladim, tam med 20 in 40 let, ki bi želeli nekaj storiti zase,« je ob prejemu nagrade z navdušenjem povedal naš nagrajenec.

David Bembič, direktor podpore strankam, je nagrajencu Bojanu predal ključe nove Vespe. V pomladnih in poletnih dneh, ki prihajajo, mu je zaželel varno vožnjo pa seveda tudi to, da bi v prihodnje koristil številne ugodnosti in prednosti Generali ZAME.

Vespa Elettrica RED prav žari v rdeči barvi. Zaradi električnega pogona predstavlja trajnostno alternativo prevoznega sredstva. Nosi pa tudi močno sporočilo o družbeni odgovornosti, saj je nastala v sodelovanju s proizvajalcem Piaggio in neprofitno organizacijo (RED) z željo pomagati socialno najšibkejšim skupnostim.