Aktualno

ZDRUŽENI POD OKRILJEM LEVA


03.01.2020

Na GENERALI zavarovalnici združili znanje, produkte in moč dveh zavarovalnic. Skupaj smo še boljši. Za vas. Na voljo smo vam z več kot 650 zavarovalnimi zastopniki po Sloveniji, ki vam bodo pomagali pri izbiri storitev po vaši meri.

Zavarovalnici Adriatic Slovenica in GENERALI zavarovalnica sta se 3. januarja 2020 združili v eno družbo, GENERALI zavarovalnico. Združena GENERALI zavarovalnica kot vseživljenjski partner in največja mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu svojim zavarovancem nudi razširjeno in še dostopnejšo prodajno mrežo po celi Sloveniji. Z razvojem novih digitalnih poti ter predvsem s celovito in kakovostno ponudbo premoženjskih, življenjskih, pokojninskih in zdravstvenih zavarovanj ter asistenčnih storitev pa se bo še bolj približala potrebam svojih strank. Za zavarovance obeh zavarovalnic vsa sklenjena zavarovanja ostajajo nespremenjena in v veljavi do poteka zavarovanja.
 
Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo. Pokličite nas na 080 70 77 ali pišite na info.si@generali.com. Za nasvet se obrnite na svojega zavarovalnega zastopnika  oziroma kontaktno osebo za zavarovanje. Več informacij o združitvi najdete v BROŠURi:
  • Brošura - Zaupaj v svojo pot (564 kb)