Praznujte z našimi smučarji

Letos bo Pokal Vitranc posebna priložnost za praznovanje slovenskih smučarskih dosežkov, saj se bodo tekmovalci na bele strmine po dveh letih spet vrnili v družbi navijačev. Generali je podpornik tekem v svetovnem pokalu po Vitranško strmino v Kranjski gori že vrsto let.

Skupaj z navijači in podporniki smučarjev pa se vrača tudi dobrodelni Grubin memorial, ki z donacijami pomaga družinam v šibkejših socialnih razmerah in smo ga v času epidemije z donacijami še naprej podpirali tudi Grubin memorial.

Osvojite smučarske nagrade naših levjesrčnih smučarjev

Nagradna igra, v kateri ste lahko sodelovali na spletu oziroma pri naših hostesah na prizorišču 61. Pokala Vitranc, v Kranjski Gori, je zaključena. 
Nagradni sklad in nagrajenci:

  • 5 x zimska kapa slovenske reprezentance v alpskem smučanju: Andrej Sotlar, Franc Lavtižar, Alenka Kelih, Martina Klemenčič in Miha Martinc.
  • 5 x zimski naglavni trak slovenske reprezentance v alpskem smučanju: Olga Zemljarič, Tatjana Pajnic, Aleksander Vercko, Anze Duljak in Klavdija Began.
  • 5 x termosteklenica z logotipom Grubin Memorial: Natalia Nepužlan, Patricia Žibert, Alja Unger, Zdenka Krajnc in Edita Globočnik.

Oglejte si utrinke z Vitranca 2022

Nervoza, upanje, smeh in solze - vsa čustva, ki jih prinesejo pomembna športna tekmovanja, so tudi na 61. pokalu Vitranc spremljala tako navijače kot tudi smučarje. Osvežite spomine na spektakel v Kranjski Gori in morda na posnetku prepoznate celo koga znanega.