Katerim tveganjem je izpostavljeno vaše podjetje?

Klic svetovalca in informativni izračun

 

Verjamemo, da svoj posel opravljate z odliko. A včasih ni vse odvisno od vas, zato se je pred nepredvidljivimi dogodki najbolje zavarovati.

Posvetujte se z zastopnikom Generali o tem, katera zavoravanja v podjetju potrebujete in zahtevajte NEOBVEZEN izračun stroškov zavarovanja.

Vpišite svoje podatke in poklicali vas bomo:

Vpišite ime Vpišite priimek Vpišite veljaven E-mail naslov Vnesite mobilno številko 0******** ali 0** *** *** Vnesite štiri-mestno poštno številko Preberi več ...
Naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov je dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite. Z njimi ravnamo v skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Z vašo privolitvijo vam bomo vse do preklica omogočali dostop do ponudbe zavarovanj in drugih storitev, prilagojenih vašim potrebam. Želimo, da ste ustrezno obveščeni o spremembah, novostih in ugodnostih, zato bomo vaše podatke uporabili za namen trženja oziroma sklepanja zavarovalnih pogodb in merjenja vašega zadovoljstva, kar obsega naslednje aktivnosti in oblike obdelave: obveščanje o novostih poslovanja oziroma ponudbi, spremljanje vašega nakupnega obnašanja kot stranke (tudi za pretekla obdobja), statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, voščilnic, revij, časopisov in vabil na informativne dogodke ter v zvezi s prej navedenim tudi telefonsko, pisno in elektronsko kontaktiranje (na vaše kontaktne podatke) ter zbiranje naročil. Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic. Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z svojo privolitvijo dajete v obdelavo, in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov, si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na https://www.generali.si/noga-povezave/spodnji-meni/politika-zasebnosti/. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 70 77.