Katerim tveganjem je izpostavljeno vaše podjetje?

Klic svetovalca in informativni izračun

 

Verjamemo, da svoj posel opravljate z odliko. A včasih ni vse odvisno od vas, zato se je pred nepredvidljivimi dogodki najbolje zavarovati.

Posvetujte se z zastopnikom Generali o tem, katera zavoravanja v podjetju potrebujete in zahtevajte NEOBVEZEN izračun stroškov zavarovanja.

Vpišite svoje podatke in poklicali vas bomo:

Vpišite ime Vpišite priimek Vpišite veljaven E-mail naslov Vnesite mobilno številko 0******** ali 0** *** *** Vnesite štiri-mestno poštno številko Preberi več ...
Želim biti dobro obveščen(-a) s področja zavarovalnih produktov, zato želim prejemati ponudbe, ki so v čim večji meri prilagojene mojim potrebam in značilnostim. V ta namen zato dajem privolitev, da me GENERALI zavarovalnica d.d. preko telefona, navadne pošte in elektronske pošte do preklica obvešča o ponudbi, novostih in ugodnostih, novicah, nagradnih igrah in dogodkih za katere ocenjuje, da me zanimajo na podlagi mojih prepoznanih lastnosti, interesov, okusov, navad in vedenja (»Moj profil«). Moj profil bo zavarovalnica izoblikovala z uporabo statističnih metod na podlagi podatkov, ki jih je pridobila oziroma jih bo pridobila v okviru izvajanja svoje dejavnosti, med drugim: vseh podatkov iz sklenjenih pogodb o zavarovanju, prilog in dodatkov k tem pogodbam, vključno s podatki iz anket, obrazca za ugotavljanje potreb in zahtev, podatkov o škodah in drugih podatkov, pridobljenih med poslovanjem zavarovalnice, podatkov iz nagradnih iger, anket in drugih dogodkov v (so)organizaciji GENERALI zavarovalnice d.d. ter podatkov, nastalih med mojo uporabo socialnih omrežij, spletnih strani in aplikacij GENERALI zavarovalnice d.d. (vključno s piškotki in geolokacijskimi podatki). Svojo tu podano privolitev lahko kadarkoli prekličem brez kakršnihkoli posledic, kar lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na pooblascenec-op.si@generali.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav mojih podatkov, ki so se izvajale na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Več v zvezi s svojimi pravicami in varstvom osebnih podatkov si lahko preberem na www.generali.si/vop.