Oddajte privolitev in se potegujte za štipendijo* za vašega otroka

Ker ste oddali podatke za prejem Baby paketa, ste upravičeni tudi do brezplačnega programa z mesečnimi videonasveti in priročniki Za srečen začetek. Če želite sodelovati tudi v nagradni igri za štipendijo za otroka, prosimo, da spodaj oddate svoje soglasje.

V nagradno igro, v kateri sodelujte v žrebanju za 5-letno štipendijo* v višini 100 € po otrokovem dopolnjenem 18. letu in 10 praktičnih darilnih paketov zavarovalnice Generali, vas ne smemo vpisati brez izrecnega soglasja, zato morate željo po sodelovanju potrditi s potrditvijo spodnjega obrazca.

* Nagrada je naložbeno zavarovanje Enkratni življenjski bonus s plačilom enkratne premije 4.500 EUR. Štipendija 100 EUR** na mesec za 5 let se bo lahko začela izplačevati kot rentna opcija iz naložbenega zavarovanja po dopolnjenem 18. letu starosti otroka.

** Višina štipendije je informativna in bo odvisna od donosnosti naložbe in rentnega produkta, ki bo v veljavi ob izplačilu. Izračunana je ob predvideni 3,8 % donosnosti in izbrani Aktivni naložbi ter starosti zavarovane osebe ob sklenitvi naložbenega zavarovanja 30 let.