Aktualno

Blagovna znamka Generali tudi letos prejemnica naziva Superbrands


13.09.2022

Blagovna znamka Generali je že četrto leto zapored prejela naziv Superbrands. Generali se s tem uvršča med zgolj odstotek blagovnih znamk na slovenskem trgu, ki jih tako potrošniki kot strokovna komisija prepoznavajo kot Superbrands.Naziv vsakoletno podeljujejo na podlagi glasov, ki jih blagovnim znamkam namenijo potrošniki in strokovna komisija. Med vsemi blagovnimi znamkami v Sloveniji, jih je le odstotek med prejemnicami tega laskavega naziva.

Direktorica marketinga in odnosov z javnostmi Svetlana Almaš ob prejemu nagrade Superbrands iz rok Boška Praštala, Superbrands Slovenija. ​Izbor Superbrands poteka v Sloveniji že od leta 1996. Prejemnice naziva izberejo z javnomnenjsko raziskavo med slovenskimi potrošniki. Ti navedejo 3 blagovne znamke, ki jim najbolj zaupajo, s katerimi se najbolj poistovetijo, tiste, ki najbolj ustrezajo njihovim željam in potrebam, ter znamke, ki jih prepoznavajo kot najbolj priljubljene. V drugem koraku svoje glasove podeli tudi strokovni svet, ki ga sestavljajo strokovnjaki iz sveta trženja, komuniciranja, odnosov z javnostmi, medijev in strokovnih organizacij.

Direktorica marketinga in odnosov z javnostmi Svetlana Almaš je ob ponovnem prejemu uglednega naziva povedala: »Vsak dan si prizadevamo, da z našim delom, zavarovanji in zavarovalnimi storitvami strankam dokazujemo, da razumemo njihove potrebe in da je njihovo zadovoljstvo za nas osrednje vodilo. Ko nas potrošniki in strokovna žirija že četrtič umestijo med izstopajoče blagovne znamke, vemo, da delamo prav.«