Aktualno

V letu 2017 smo ponovno podprli uspešno preventivno akcijo Zavoda Varna pot »Čista nula, čista vest!«.


22.06.2017

»Prometna varnost zadeva vsakogar izmed nas. Šteje namreč vsak, tudi najmanjši korak, ki smo ga kot posamezniki pripravljen storiti k treznemu in odgovornem ravnanju za volanom. In naša skupna naloga je zagotoviti podporo tistim, ki si za to prizadevajo. Če bomo s podporo in sporočili uspeli preprečiti eno samo prometno nesrečo ali eno samo smrtno žrtev, je vredno.« To je bilo ključno sporočilo Vanje Hrovat, predsednice uprave zavarovalnice GENERALI ZAVAROVALNICA d.d., ob predstavitvi letošnje akcije »Čista nula, čista vest!«.

 

Pri Generaliju se zavedamo svoje odgovornosti in podpiramo različne družbeno odgovorne projekte. Še posebej tiste, ki omogočajo, da naše skupno okolje postaja prijaznejše, varnejše in bolj kakovostno – za nas in prihodnje generacije.

Med njimi je tudi projekt »Čista nula, čista vest!«, v okviru katerega so bile junija izvedene preventivne aktivnosti za spodbujanje primernega odnosa in odgovornosti do alkohola – zlasti med mladimi. Tako je v petih slovenskih regijah, na 15. različnih lokacijah, potekalo seznanjanje voznikov o pomenu odnosa do alkohola ter nagrajevanje tistih voznikov, ki bodo pokazali kar največ odgovornosti ter za volan sedli popolnoma trezni!

Več programu »Čista nula, čista vest!« lahko preberete na varna-pot.si.