Življenjska zavarovanja

Namen

Starost

Življenjska zavarovanja

Moj življenjski kasko

Z življenjskim zavarovanjem Moj življenjski kasko poskrbite za finančno varnost v vseh življenjskih obdobjih. Kritja, ki se prilagajajo vašim potrebam.

Varna leta

Zavarovanje Varna leta zagotavlja celovito varnost za brezskrbno jesen življenja. Sebi in svojim najbližjim zagotovite brezskrben vsakdan, tudi ko vam življenje pokaže bolj neprijetno plat.

Življenjska zavarovanja z varčevanjem

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS

Je naložbeno zavarovanje z obročnim plačevanjem premije. Glede na vaš določen cilj, prihranki avtomatsko prehajajo med različnimi naložbami, ki zagotavljajo optimalne donose ob ustrezni varnosti vaše naložbe.

ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS

Je naložbeno zavarovanje z enkratno premijo. Glede na vaš določen cilj, prihranki avtomatsko prehajajo med različnimi naložbami, ki zagotavljajo optimalne donose ob ustrezni varnosti vaše naložbe.

ZLATA LETA

S sklenitvijo življenjskega zavarovanja ZLATA LETA lahko poskrbite, da boste zlata leta preživeli brezskrbno. Naj bodo v znamenju uživanja sadov preteklega dela, potovanj, druženj s prijatelji in preživljanja prostega časa z družino in vnuki.

Izberite pravo življenjsko zavarovanje

Preberite tudi

Kaj je treba vedeti ob sklenitvi življenjskega zavarovanja?

V trenutnih nestabilnih družbenoekonomskih razmerah je finančna varnost še kako pomembna. Marsikdo se sprašuje, kako naj varčuje za prihodnost, da bodo njegovi prihranki varni.

Štiri življenjske preizkušnje in kako vam jih olajša življenjsko zavarovanje

Spoznajte življenjske izkušnje, pri katerih vam finačna varnost življenjskega zavarovanja še posebej koristi. 

Varnost v vseh življenjskih obdobjih

Tok življenjske poti spremljajo spremljajo trenutki in dogodki, v katerih je potreben razmislek, kako sebi in svoji družini zagotoviti varnost skozi daljše obdobje. V trenutkih sreče, veselja in optimizma, na vrhuncu življenjske moči, težko razmišljamo o bolezni, nezgodi, izgubi zaposlitve in drugih primerih, v katerih bi teže poskrbeli za šolanje otrok in poplačilo kredita.