Izberite rubriko, ki vas zanima

5 idej za zabavne zimske počitnice

12.02.2020 | Prosti čas Tujina

Zimske šolske počitnice so pred vrati. Malo drugačne in precej krajše od poletnih. Zato pa toliko bolj težko pričakovane. Končale se bodo kot bi mignil. Dobro jih izkoristite in bodite med njimi kar se da aktivni.

Prikaži več

Dodatna pokojnina je pomembna

31.01.2020 | Pokojnina

Si tudi vi čas v pokoju predstavljate predvsem kot čas zase, za družino in prijatelje, hobije ter potovanja? Ne pozabite, da so za uresničitev sanj potrebna finančna sredstva in da vas bo po upokojitvi pričakal precejšen padec dohodka.

Prikaži več

5 nasvetov za miren sen

24.01.2020 | Prosti čas Zdravje Življenje

Spanje je veliko več kot le počitek, je čas, ko se naše telo regenerira in kopiči novo energijo. V globokem spanju se utrjuje naš spomin in se obnavljajo možgani. Zdrav človek v povprečju prespi od šest do devet ur na noč, približno tretjino svojega življenja. Kaj pa, če slabo spimo?

Prikaži več

Stroški helikopterskega reševanja v tujini so visoki

17.01.2020 | Prosti čas Tujina

Ste prepričani, da ste pred smučarskim dopustom dovolj fizično pripravljeni, ste poskrbeli za brezhibno opremo in zavarovanje? Ne pozabite, če pride do nesreče, so stroški reševanja lahko zelo visoki.

Prikaži več

Naj družinska aktivnost letošnje zime je sankanje

14.01.2020 | Prosti čas

Slovenci naravnost obožujemo zimske športe in se ob dnevih, ko naše hribe in doline prekrije snežna odeja, najraje podamo na smučišča in utrjene steze za tek na smučeh. Kaj pa sankanje, ki je izvrstna zabava za celotno družino?

Prikaži več

Zimski športi za vsak žep

10.01.2020 | Prosti čas

Preberite, na kaj morate biti pozorni preden se odpravite na sneg. Da bo vsak trenutek zares pravi užitek poskrbite, da bodo smuči dovolj dolge, drsalke nabrušene in zaščita prava.

Prikaži več

Zakaj je kužke strah pokanja

23.12.2019 | Prosti čas

Je tudi vašega kužka strah novoletnega pokanja? Preberite, zakaj in kako mu pomagati

Prikaži več

Drugo mnenje olajšalo odločitev o nadaljnjem zdravljenju

13.12.2019 | Zdravje

Ste imeli kdaj pomisleke glede priporočenega zdravljenja? Ste se kdaj znašli v situaciji, ko ste imeli občutek, da nimate dovolj informacij o svoji bolezni? Preberite si, kako se je s tovrstnimi težavami soočal gospod Iztok.

Prikaži več

Kako pogosto potujemo Slovenci?

29.11.2019 | Prosti čas Tujina

Potujemo radi, ker nas svet zanima, vedno najdemo možnosti za potovanje znotraj svojih finančnih zmožnosti. In kako pogosto potujemo Slovenci?

Prikaži več

Kako ukrepati, ko pride do nesreče v tujini

09.11.2019 | Avto Prosti čas Tujina

Prometna nesreča je stresna že v domovini, kaj storiti, če ste udeleženi v prometni nesreči v tujini, si preberite v našem nasvetu.

Prikaži več

Od prask in bušk do izplačila zavarovalnine v infografiki

30.10.2019 | Nezgoda Zdravje

Ste vedeli, da je v slovenskih bolnišnicah zaradi poškodb letno zdravljenih več kot 4.200 otrok in mladostnikov? Padci in udarci ob kak predmet, zdrsi ter opekline, so vaši otroci zavarovani? Preberite, katera kritja so najpomembnejša.

Prikaži več

Zakaj in na kako dolg sprehod s psom

18.10.2019 | Prosti čas

Ste med tistimi, ki psa že imate ali se ravno odločate za nakup ali posvojitev? Se sprašujete, kako dolg sprehod potrebuje vaš kosmatinec in zakaj je sprehod koristen? Preberite nasvet.

Prikaži več

Prikaži več