Prva Generali mobilna igra in prva igra v Skupini Generali.

Z nami je osvajanje pravil o varnosti, zaščiti in pomoči enostavno in zabavno. 

Osvajajte točke, nabirajte znanje in rešite svoje mesto! 

Že poznate našo mobilno igro »SAVE CITY«?

V igri igralec prevzame vlogo varuha mesta, ljudi in premoženja. Pot ga vodi skozi več stopenj – od doma, soseske in parkirišča do rekreacije in Generalijeve poslovalnice. Pri tem z nudenjem zaščite in pomoči ter zagotavljanjem varnosti v mestu in varnosti njegovih prebivalcev igralec nabira točke in osvaja nova znanja. Z zbranimi točkami pa si lahko v »našem Generali mestu« kupi oziroma nadgradi svoje vozilo, zgradi lasten dom in omisli druge zabavne dodatke.

Našo prvo brezplačno mobilno igro »SAVE CITY« lahko najdete v trgovini Google Play ali v App Store. Lahko pa jo na vaše telefone namestite tudi s pomočjo spodnje QR kode.

 

NAGRADNA IGRA

Med 30. 7. 2018 in 27. 8. 2018 bo v Save city potekala nagradna igra, kjer se s sotekmovalci lahko pomerite v v 4 izzivih: rekreacija, parkirišče, soseska in sankanje. Kdo bo prekolesaril najdaljšo razdaljo? Kdo bo zaščitil čim več avtomobilom pred nevihto? Kdo bo rešil mesto pred poplavo? Kdo bo uspešno ubežal plazu? Naloži si aplikacijo in se preizkusi! #challangeaccepted


Več v pravilih nagradne igre!


Poleg igranja in zabave vam igra ponudi tudi dodatne informacije o naši zavarovalnici in prostih delovnih mestih zavarovalnih zastopnikov. 

Postanite del našega poslanstva tudi vi! 

SPLOŠNA DOLOČILA UPORABE MOBILNE IGRE »SAVE CITY«