MOJ GENERALI, APLIKACIJA ZA HITRO IN ZANESLJIVO POMOČ!

Kot vaš nepogrešljivi sopotnik vam z aktualnimi informacijami in koristnimi podatki olajša življenje in poskrbi za brezskrbne poti. Hitro in zanesljivo, kjerkoli ste in kadarkoli potrebujete našo pomoč.

Zakaj bi izbrali aplikacijo MOJ GENERALI?

ZA hiter dostop! Za vas smo vse pomembne kontaktne telefonske številne zbrali na enem mestu. Na voljo so vam klicni center Generali, asistenčni centri v Sloveniji in v tujini ter številke reševalcev in gasilcev.

ZA najkrajšo pot do nas! Preverite, kje je naša najbližja odprta poslovalnica ali škodni center ter kako najhitreje pridete do nas. 

ZA enostaven pregled! Na voljo so vam vedno ažurne in aktualne novice.

ZA pametno shranjevanje dokumentov! Vaše zavarovalne police, zelena karta, vozniško in prometno dovoljenje, asistenčne kartice ter osebni dokumenti bodo z našo aplikacijo vedno pri roki. 

ZA VARNO IN BREZSKRBNO POT POD OKRILJEM LEVA.

APLIKACIJO MOJ GENERALI SI BREZPLAČNO NALOŽITE PREKO SPLETNE TRGOVINE:SPLOŠNA DOLOČILA UPORABE MOBILNE APLIKACIJE MOJ GENERALI

/
Namestitev aplikacije na vaš telefon

Namestitev mobilne aplikacije MOJ GENERALI je brezplačna. Na voljo je za pametne telefone z operacijskim sistemom Android (5.0 in novejši) ali iOS. Namestite jo lahko preko spletne trgovine Google Play (za telefone z operacijskim sistemom Android) ali App Store (za telefone z operacijskim sistemom iOS).

Uporaba in registracija

Uporaba aplikacije je brezplačna, za svoje delovanje pa aplikacija ne zahteva registracije. Po ceniku operaterja se uporabniku aplikacije zaračuna le prenos podatkov. Za uporabo nekaterih funkcij (»Poslovalnice«, »Novice«, …), ki jih aplikacija nudi, je potrebna aktivna internetna povezava.

Za polno delovanje aplikacija potrebuje dovoljenje za dostop do:

- kamere in shranjevanje – za slikanje in shranjevanje dokumentov v »Moji dokumenti«;

- lokacije – za izračun oddaljenosti poslovalnic in škodnih centrov glede na trenutno lokacijo uporabnika;

- telefon – za direkten klic na »GENERALI Asistenca«.

Nadgradnja aplikacije

Aplikacijo bomo redno nadgrajevali, zato vam priporočamo, da si jo ob nadgradnji takoj posodobite. Le tako boste lahko izkoristili nove funkcionalnosti.

Težave z aplikacijo

V primeru težav z uporabo aplikacije ali ob njenem nepravilnem delovanju, vas prosimo, da se obrnete na naš Klicni center. Na voljo smo vam preko brezplačne telefonske številke 080 70 77 ali elektronskega naslova info.si@generali.com.

Ostala določila

Zavarovalnica GENERALI d.d. si pridržuje pravico, da aplikacijo MOJ GENERALI spremeni, zamenja ali nadgradi, po predhodnem obvestilu tudi umakne. Pogoji uporabe aplikacije se lahko spremenijo po predhodni objavi na spletni strani in opozorilu uporabniku ob posodobitvi aplikacije. 

Omejitev odgovornosti

Zavarovalnica GENERALI d.d. ne prevzema odgovornosti za škodo, ki jo zaradi nepravilne uporabe aplikacije ali zaradi kršitve zakonskih določil ali varnostnih pravil utrpijo uporabniki aplikacije ali tretje osebe.

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.