Vračilo 10 % kasko premije

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja lahko opravite na daljavo. Varne voznike pa nagradimo: pri brezškodnem dogajanju vrnemo 10 % premije kasko zavarovanja.

Hitra in zanesljiva avto asistenca

Avto asistenca je prilagojena vašim potrebam - doma in tujini. Storitev Moj servis pa zagotavlja hitro cenitev škode na servisu in brezplačno uporabo nadomestnega vozila za čas popravila.

Avtomobilska zavarovanja

Ogled in prijava škode na daljavo

Z uporabo e-ogleda poškodovanega vozila lahko škodo prijavite na daljavo. Vaš osebni skrbnik nato skrbi za nemoten potek postopka in je na voljo za vsa pojasnila.

Partner, ko nas najbolj potrebujete

Ponosni smo, da našim avtomobilskim zavarovanjem zaupajo sto tisoči. Zavarujemo 370 tisoč vozil in njihovim voznikom stojimo ob strani, kadar jih na poti preseneti nezgoda. Zavarovanci so storitvam naše Avto asistence v preteklem letu podelili oceno 4,5 od 5.

Kako varno vozite v jesenskih in zimskih razmerah? Sodelujte v nagradni igri!

Hladni meseci tudi na ceste prinesejo marsikatero spremembo in od voznikov zahtevajo znanje in prilagajanje, da na cilj pridejo varno. Kako dobro pa se vi spopadate s prometnimi izzivi tega letnega časa?
Rešite kviz in preverite ter sodelujte v nagradni igri! Pripravili smo 25 nagrad!

  • 1.-3. nagrada: Tečaj varne vožnje za avtomobiliste na Vranskem v vrednosti 149 €
  • 4.-13. nagrada: Komplet prve pomoči za avtomobiliste
  • 14.-25. nagrada: Strgalo za sneg in odsevni brezrokavnik za avtomobiliste

Zavarujemo vse, kar vam veliko pomeni

Avtomobilsko zavarovanje prilagojeno vašim potrebam

  • Preprosto in priročno: zavarovanje lahko sklenete na daljavo, prav tako pa na daljavo lahko opravite prijavo in ogled škode.

  • Ugodnosti po vaši meri: družinski bonus v obliki popusta, do 55 % družinskega popusta za vse družinske člane pri AO zavarovanju in do 50 % pri kasko zavarovanju, ter paketni popust, vezan na družinske člane, in 10 % vračilo kasko premije.

  • Storitev Moj Servis zagotavlja hitro popravilo avtomobila z originalnimi nadomestnimi deli pri izbranih, preverjenih in zanesljivih serviserjih ter nadomestno vozilo brez obiska zavarovalnice.

  • Hitra in zanesljiva Avto asistenca.