Zdravstveno zavarovanje Doktor 24

  • Ali vaš otrok zboli ravno takrat, ko zdravniška pomoč ni na dosegu roke - konec tedna, med prazniki, ponoči?
  • Zdravstvene težave tudi odrasle rade presenetijo prav zvečer, ko ni nikogar, ki bi ga poklicali ali obiskali.

Zdravstveno zavarovanje Doktor 24 nudi 24-urno zdravniško pomoč na daljavo, potreben je le telefonski klic in na drugi strani se bo oglasil strokoven in prijazen zdravnik, ki bo podal oceno resnosti zdravstvene težave in svetoval, kaj lahko storite sami. Po potrebi vas bo napotil tudi do zdravnika ali na specialistične preglede.

Zdravnik vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli - za samo 7,13 EUR* / mesec!

S pomočjo novega zavarovanja Doktor 24 boste vedno brez skrbi, tudi če vas ali vaše bližnje presenetijo zdravstvene težave. 24-urna zdravniška pomoč na daljavo vam je na voljo v primeru nezgode, bolezni, pa tudi pred zdravstvenim posegom ali med okrevanjem. Ne glede na to, kje ste ali koliko je ura, vedno vam bo prisluhnil strokoven in prijazen zdravnik.

Hitro in enostavno do strokovnega zdravniškega nasveta**

Po klicu na telefonsko številko 01 2345000 in kratkem opisu težav oziroma simptomov vam bo zdravnik podal strokovno oceno resnosti zdravstvene težave, svetoval, kaj lahko storite sami, in vam dodatno svetoval vrsto specialističnega pregleda, ki ga bi bilo smiselno opraviti. Če bodo vaši simptomi terjali takojšnjo zdravniško pomoč, vas bo na to opozoril. Klic je mogoč le s telefonske številke, ki jo določi zavarovalec ob sklenitvi zavarovanja oz. telefonske številke, ki jo po sklenitvi zavarovanja javi zavarovalnici.

Pomoč, posebej primerna za mlade družine in starejše**

24-urna zdravniška pomoč na daljavo je namenjena vsem, tudi kroničnim bolnikom, še posebej pa jo priporočamo mladim družinam  in starejšim, ki se najpogosteje srečujejo z nepredvidljivimi zdravstvenimi težavami. Strokoven nasvet vam bo lahko prihranil obisk zdravnika, izognili pa se boste tudi dolgim čakalnim vrstam. Včasih je dovolj le to, da vam prisluhne in svetuje strokovno usposobljena oseba.

* Premija vsebuje davek od prometa zavarovalnih poslov v višini 8,5 %.  

** V primeru neposredne življenjske ogroženosti, kličite 112.

Vprašanje?

Želite več informacij ali dodatna pojasnila? Mogoče nasvet strokovnjaka? Vaš klic je dobrodošel na naši brezplačni telefonski številki 080 70 77 ali pa stopite v kontakt preko spletnega obrazca.