Varni in zadovoljni - natečaj za predšolske otroke

V zavarovalnici Generali svoje aktivnosti posvečamo skrbi za prihodnost. Za vse vrtce v Sloveniji smo pripravili natečaj s poudarkom na varnosti.

Življenj ljudi namreč ne poskušamo izboljšati le z zavarovanji, zavedamo se tudi širše družbene vloge in pomena ozaveščanja. Predšolske otroke v natečaju vabimo k umetniškemu, likovnemu in glasbenemu ustvarjanju na temo »Varni in zadovoljni«. Format je poljuben, dela so lahko individualna ali skupinska.

Ob koncu akcije bomo podelili posebne ptičje hišice, ki jih izdeluje gospod Andrej Pegan, ki je preživel prometno nesrečo. Izbrana dela bodo razstavljena v poslovalnicah Generalija po vsej Sloveniji. Izdelke pričakujemo do petka, 23. februarja 2018, na naslov sedeža podjetja.

Generali v Sloveniji že 20 let posluje s posluhom za družbeno odgovornost. Zavzeto skrbimo za prihodnost in življenja tako zaposlenih kot tudi zavarovancev. Z natečajem želimo na tvoren in odgovoren način ozavestiti naše najmlajše o  varnosti v prometu ter spodbuditi njihovo razmišljanje in zavedanje o različnih vidikih varnosti.