Vabljeni na 3. dobrodelni Grubin memorial

Vabljeni na dobrodelni snežni spektakel, v petek, 2. marca, ob 18. uri v Kranjski Gori, kjer bomo v družbi znanih slovenskih športnikov in glasbenikov zbirali pomoč za sedemčlansko družino v stiski.

3. Grubin memorial v spomin na preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika bo letos potekal v petek, 2. marca, ob 18. uri, v Kranjski Gori, na smučišču Kekec. Dobrodelni veleslalom bo ob 21. uri popestril še večerni brezplačen »ROCK&ROLL« koncert v neposredni bližini izteka smučišča Kekec. Udeležbo je zaenkrat potrdilo že veliko znanih obrazov, med drugim bo tam tudi Ivica Kostelić, smučar z izrednimi smučarskimi uspehi. Zopet se obeta pravi snežni spektakel, ki bo na eno mesto pripeljal znane smučarje in druge športnike, glasbenike ter vse, ki si želijo zabave, se radi spominjajo Draga Grubelnika in želijo hkrati prispevati nekaj za tiste, ki so pomoči najbolj potrebni.

Tretji dobrodelni snežni spektakel, ki bo potekal v spomin na v avtomobilski nesreči pred tremi leti tragično preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika ­– Grube, vedno nasmejanega in dobrosrčnega prijatelja, bo tudi tokrat imel dobrodelno rdečo nit. GENERALI bo ponovno pokazal veliko srce in v okviru dogodka Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje podaril 2.000 eur za pomoč sedemčlanski družini v stiski iz Radelj ob Dravi, prav tako pa bo šel tej družini tudi ves izkupiček od startnih in dobrodelnih prispevkov.

Najboljše starejše veleslalomiste bo GENERALI nagradil s praktičnimi nagradami. Tekmovalo bo okoli 200 oseb. Prijave so odprte do srede, 28. februarja, na povezavi http://grubinmemorial.si/prijave/.

Ne spreglejte tudi našega fotografskega kotička, kjer boste lahko vaše zadovoljne trenutke v snežni idili "zamrznili" v brezplačno spominsko fotografijo.

Se vidimo v Kranjski Gori.