VABIMO VAS NA DAN ZELENEGA GIBANJA IN OBISK NAŠIH POUČNIH DELAVNIC!

V soboto, 23. septembra, se bomo v Minicityu v Ljubljani (BTC), skupaj z našim levčkom družili na poučnih prometnih delavnicah. Naučili se bomo skrbeti za lastno varnost v prometu in izobraževali o zdravem in ekološko ozaveščenem načinu življenja.

Za vse mlade, tako po letih kot po srcu, ki bi se radi na zabaven način poučili o varnosti v prometu in na cesti, smo v okviru »Dneva zelenega gibanja« pripravili poučne delavnice in uporabne nasvete o varnosti v prometu. 

Odrasle in otroke, vse igre in znanja željne, čaka preizkus spretnosti na unikatnem poligonu »Levjesrčni«. Tam boste – sami ali v družbi – premagovali ovire, reševali naloge in osvojili laskavi naslov »Levjesrčni«.

Naš levček obljublja, da bo ponovno veselo razpoložen - tudi za zabavno fotografiranje z najmlajšimi.

Veseli bomo vaše družbe vse od 10. do 20. ure!
Med 10. in 18. uro se bomo družili na parkirišču pred Minicity Ljubljana - sonce smo naročili! :) Po 18. uri pa z druženjem nadaljujemo v prostorih Minicity Ljubljana - vstop je prost!

Brezplačni dogodek bo potekal ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti. Tako bo za vse obiskovalce na voljo tudi brezplačna avtobusna linija iz mesta do BTC-ja vsako polno uro od 11. do 18. ure. Vstopate in izstopate lahko na postajališčih Bavarski dvor (Kora bar), Razstavišče, Bežigrad (Linhartova), Prekmurska, Savske stolpnice, Žale, Pokopališka, Šola Jarše, Jarše, (Kodrova – samo v nasprotni smeri) in Kristalna palača.