Skleni "Res dobro avtomobilsko zavarovanje" in osvoji res dobre nagrade

Pri Generaliju lahko sklenete RES DOBRO AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE s kar nekaj finančnimi ugodnostmi, kot so zamrznjen bonus, vračilo 10 % kasko premije in finančno ugodno turistično zavarovanje z asistenco v tujini. Do 28. februarja pa lahko sodelujete tudi v RES DOBRI NAGRADNI IGRI z RES DOBRIMI NAGRADAMI – letno brezplačno avtomobilsko zavarovanje, 25 kakovostnih potovalnih kovčkov in 500 večnamenskih šalov, ki vas bodo greli v mrzlih zimskih dneh.

RES DOBRO AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE prinaša tri ključne finančne ugodnosti:

Varnim voznikom nudimo brezplačno zamrznitev bonusa. S to ugodnostjo kot naš zavarovanec v primeru morebitne prometne nesreče ne izgubite bonusa in ne občutite povišanja premije zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) v prihodnjih letih.

Kot prvi na slovenskem trgu smo za varne voznike brez prometne nesreče uvedli vračilo 10 % plačane letne kasko premije (splošni ali delni kasko). Vračilo povrnemo ob poteku trajanja enoletne zavarovalne police. Doslej smo skupaj vrnili že več kot sedem (7) milijonov evrov.

Nudimo vam izjemno ugodno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki zagotavlja veliko varnosti za minimalen strošek. Za posameznike je na voljo že od 1,72 evra na mesec in za družino že od 3,87 evra na mesec. Tako boste brezskrbno potovali po Evropi, naj bo to službena pot, krajši oddih, smučanje v tujini ali raziskovanje svetovno znanih prestolnic.

OSTALE UGODNOSTI NAŠIH AVTOMOBILSKIH ZAVAROVANJ:

  • 5 % popusta za varne voznike brez nesreče v obdobju dveh let;
  • do 10 % popusta za varne voznike v sodelovanju s Petrol klubom;
  • do 20 % popusta na leta vozniških izkušenj ter
  • paketni popust – do 10 % pri sklenitvi obveznega avtomobilskega (AO) in AO Plus zavarovanja ter do 18 % pri sklenitvi kasko zavarovanja.

V času promocije smo pripravili RES DOBRO NAGRADNO IGRO z RES DOBRIMI NAGRADAMI!

NEKOGA ČAKA LETNO AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE, KAR 25 SODELUJOČIH PA BO PREJELO KAKOVOSTEN POTOVALNI KOVČEK.

Zavrtite naš števec in sodelujte!