Nova ugodnost pri zavarovanju GENERALI TURIST

Brezplačen dostop do aplikacije Moja diagnoza ob sklenitvi zavarovanje GENERALI TURIST

Prihajajoče poletje in počitnice so lahko najlepši del leta - brezskrben čas, poln doživetji. Kaj pa, če vaše počitnikovanje prekine nezgoda ali če vaše popotovanje pokvarijo nepredvidljive in neprijetne okoliščine? Da bi dopustovanje kljub temu ostalo prijetno in brezskrbno, lahko poskrbi praktičen letni paket turističnih zavarovanj z asistenco v tujini GENERALI TURIST. Ta vam v brezplačno uporabo odslej predaja tudi mobilno aplikacijo MOJA DIAGNOZA.

Kot zavarovancu letnega turističnega zavarovanja GENERALI TURIST vam je namreč omogočen brezplačni dostop do mobilne aplikacije MOJA DIAGNOZA. Aplikacija služi kot uporabno dodatno orodje, ki vam je lahko v pomoč pri prepoznavanju in razumevanju bolezenskih znakov in simptomov. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli storite prve korake do ohranjanja vašega zdravja. Naj bo vaše dopustovanje še bolj brezskrbno kot doslej.

 

Na pot torej nikar brez GENERALI TURISTA!

 

Z enkratno sklenitvijo tega paketa ste namreč na vaših poteh varni vse leto. Izbirate lahko med zavarovanjem za posameznika ali družino, za potovanja po Evropi ali celem svetu ter med osnovnim, komfortnim in ekskluzivnim paketom. Že za 50,13 € na leto za posameznika oz. od 99,49 € na leto za družino vam s skrbno izbranimi kritji olajša marsikatero zapleteno situacijo – zavaruje vašo prtljago, pokrije stroške iskanja in reševanja, zagotovi zdravstvene storitve z asistenco v tujini ter vas varuje v primeru nezgod. Odločite pa se lahko tudi za zavarovanje pred odpovedjo potovanja. 

Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo!