NAJ V LETOŠNJEM ŠOLSKEM LETU NE ZMANJKA ŠOLSKIH POTREBŠČIN!

V avgustu smo zaposleni v Generaliju zbirali šolske potrebščine za Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje. Zbiranju so se pridružile tudi naše stranke in uprava zavarovalnice, ki je podarila še 100 šolskih torbic in 100 peresnic.

Predsednica uprave Vanja Hrovat je skupaj z našim levčkom obiskala Večgeneracijski center Skupna točka na Zaloški 54 v Ljubljani in zbrane šolske potrebščine predala predsednici ZPM Ljubljana Moste-Polje Aniti Ogulin.

Naše donacije so se na Zvezi iskreno razveselili, Anita Ogulin pa je bila navdušena nad našo akcijo: »Najlepša hvala vsem! Tako pomembno je, da poskrbimo za vse tiste, ki potrebujejo pomoč, še posebej, kadar gre za otroke. Takšne donacije nam vedno znova dajo vedeti, da je med nami mnogo dobrih ljudi.«

V Generaliju že več let zapored podpiramo številne humanitarne in družbeno odgovorne projekte, vse od leta 2015 pa smo največji donator Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje, ker verjamemo v njihovo dobro delo, pozitivno energijo in zagnanost. Prepričani smo, da lahko skupaj tudi v prihodnje naredimo veliko dobrega.