Hitro in enostavno prijavite škodo zaradi toče

Škodni dogodek lahko prijavite prek spleta, mobilne aplikacije, po e-pošti ali pa osebno obiščete najbližji škodni center.

Imate ustrezno zavarovanje za škodo zaradi toče?

V okviru avtomobilskega zavarovanja je zavarovanje za škodo, nastalo zaradi toče, vključeno v splošno kasko zavarovanje in tudi nekatere kombinacije delnega kaska kot npr. kombinacija "narava", kombinacija "steklo", kombinacija "svetlobna telesa in ogledala".

V okviru stanovanjskega zavarovanja so lahko poleg stanovanjskih nepremičnin in premičnin zavarovane tudi pomožne stavbe (npr. garaža, vrtna lopa), kmetijsko gospodarske nepremičnine in premičnine. Prav tako se lahko za nevarnost toče zavarujejo tudi masivno grajene ograje, pergole, lončnice na okenskih policah in balkonih, igrala in luči, solarne naprave, sončni kolektorji in antenske naprave, naprave na prostem (npr. toplotne črpalke, čistilne naprave, zbiralniki za meteorno vodo), plavalni in masažni bazeni, tlakovana in asfaltirana dvorišča ter poti. Torej vsi predmeti, ki so zavarovani za osnovne elementarne nevarnosti, kot sta vihar in toča.

V okviru PaketEnergija pa so predmet zavarovanja solarni in fotonapetosni sistemi.

Kako prijavite škodo?

Škodni dogodek lahko prijavite prek spleta, mobilne aplikacije, po e-pošti (info.si@generali.com) ali pa osebno obiščete najbližji škodni center.

Več informacij >>

Za vsa vprašanja v zvezi s postopkom prijave škode smo vam na voljo tudi na brezplačni telefonski številki  080 70 77.