Dobrodelna vožnja s kočijami

Fundacija Generali - The Human Safety Net iz dneva v dan širi svojo mrežo levjesrčnih ljudi

Preteklo nedeljo smo se zbrali pred Cerkvijo sv. Mihaela v Črni vasi na Ljubljanskem barju, z namenom zbiranja sredstev v Fundacijo The Human Safety Net, za otroke in družine v programih Zveze prijateljev mladine Moste Polje. 

Izkušeni kočijaži iz Konjerejskega društva Barje so na brezplačne vožnje s konjsko vprego po osrčju Ljubljanskega barja popeljali številne obiskovalce, ki so po svojih zmožnostih lahko prispevali v sklad za pomoč družinam z otroki. Veseli nas, da smo na tokratnem dogodku zbrali nova sredstva za izvedbo naslednjih programov za starše, ki jih uresničujemo v sodelovanju z ZPM Moste – Polje.

Dogodek smo izvedli skupaj s prostovoljci in predsednikom Konjerejskega društva Barje Marjanom Trčekom, ki je lastnik naše ekskluzivne agencije zavarovalnega zastopanja in pobudnik dogodka »Dobrodelne vožnje s kočijo«.

Se vedno lahko prispevate tudi vi - s poslanim sporočilom na 1919 in ključno besedo THSN boste prispevali 1 EUR in s poslanim sporočilom na 1919 in ključno besedo THSN5 boste prispevali 5 EUR v fundacijo The human safety net.

Hvala vsem vpletenim, ki ste na različne načine prispevali in pomagali pisati pozitivno zgodbo s katero bomo marsikateri družini omogočili lepši jutri.