ZAČETEK NOVEGA OBDOBJA ŽIVLJENJA - STARŠEVSTVA

Poskrbite za varnost in brezskrbno prihodnost svoje družine.

Tisoč in eno vprašanje. Tisoč in ena skrb. A hkrati tudi tisoč in ena radost, veselje in ljubezen. Vse to v obdobju starševstva. Za čim manj stresen vstop v leta polna izzivov, izkušenj in spominov, je pomembno, da poskrbite za vašo varnost in za varno prihodnost novih družinskih članov.

Generali kot vseživljenjski partner svetuje, da mladi najprej poskrbite za osnovno zaščito družine. To lahko storite s klasičnim življenjskim zavarovanjem. Kakšen paket je najboljši za vas, je odvisno od življenjskega stila, finančnih zmožnosti in potreb celotne družine.

Kot mlada družina ste si že ali pa si še boste ustvarili svoj dom, ki vam bo nudil varno zatočišče. Da bo temu res tako, pravočasno poskrbite za pravo domsko zavarovanje, ki vas bo finančno razbremenilo v primeru požara, izliva vode, loma stekel, …  

Za finančno varna in udobna kasnejša življenjska obdobja je modro, da kot mlada družina vlagate že danes. Naložbena življenjska zavarovanja nudijo donosno obliko varčevanja – tako za šolanje otrok kot za dodatno pokojnino.

Hiter dostop do specialističnih zdravstvenih pregledov, diagnostičnih preiskav, operacij in fizioterapij pa si kadarkoli zagotovite s paketom Specialisti z asistenco.

Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo.

__