Izberite rubriko, ki vas zanima

10 preprostih korakov za učinkovito delo od doma

26.03.2020 | Dom Podjetje

Ste tudi vi med tistimi, ki delamo od doma? Delo od doma je lahko prijetno, prinaša pa tudi marsikatere izzive, ki vam delo lahko otežijo. Preberite, naše nasvete in delo od doma bo bolj učinkovito.

Prikaži več

Tudi na daljavo vam stojimo ob strani

23.03.2020 | Avto Dom Nezgoda Tujina Zdravje Življenje

Stopimo skupaj in ostanimo doma, da preprečimo nadaljnje širjenje koronavirusa. Čeprav so vrata naših poslovalnic zaprta, poslujemo na daljavo. Kako? Preberite.

Prikaži več

Tla se tresejo. Ste pripravljeni?

23.03.2020 | Dom

Potres je ena najhujših naravnih nesreč, saj ga je nemogoče napovedati in se nanj ustrezno pripraviti. Kaj storiti v primeru potresa, kako zaščititi sebe in svoje premoženje? Preberite nasvet in si oglejte infografiko.

Prikaži več

Otroški dolgčas? Prenesite Levčkov kratkočasnik!

20.03.2020 | Dom Prosti čas

Se tudi vam v teh dneh kak dan kar malce preveč vleče? Levčkov kratkočasnik bo zaposlil mlajše otroke, za starejše pa smo pripravili še 5 idej za skupno preživljanje časa.

Prikaži več

Vse o koronavirusu na enem mestu

18.03.2020 | Zdravje

Vse najpomembnejše informacije v zvezi s koronavirusom v pregledni infografiki. Preberite tudi, kako ravnamo z bolnikom, okuženim s koronavirusom.

Prikaži več

Sedaj je pravi trenutek za generalno čiščenje

13.03.2020 | Dom Prosti čas

Prišla je pomlad in z njo čas za nove projekte. Preden jih začnemo uresničevati, je nujno temeljito pospraviti delovni prostor in se znebiti neuporabnih stvari ter urediti svoje misli. Kako? Preberite.

Prikaži več

5 top razlogov za planinarjenje

04.03.2020 | Prosti čas Zdravje Šport

Ste popolnoma brez energije, imate občutek, da ste nenehno utrujeni, nervozni ali preprosto pod stresom? Obujte si pohodniške čevlje in se odpravite ven, morda je prav obisk planin to, kar potrebujete.

Prikaži več

Ne podcenjujmo športnih poškodb

27.02.2020 | Prosti čas Zdravje Šport

Redna telesna aktivnost je priporočljiva in ima številne pozitivne učinke na naše zdravje in telo. Če se tega lotimo nepripravljeni, lahko to vodi do nezaželenih posledic, kot so športne poškodbe in celo kronične okvare.

Prikaži več

Se odpravljate v tujino, ste ustrezno zavarovani?

20.02.2020 | Prosti čas Tujina

Skok čez mejo prinaša nemalo edinstvenih izzivov in doživetij. Ste kdaj prešteli, kolikokrat letno se odpravite čez mejo za en dan? V zimskem času na katero izmed smučišč v Avstriji ali Italiji, v toplejših dneh ob hrvaško morje, vmes pa na nakupovalne, družinske izlete …

Prikaži več

5 idej za zabavne zimske počitnice

12.02.2020 | Prosti čas Tujina

Zimske šolske počitnice so pred vrati. Malo drugačne in precej krajše od poletnih. Zato pa toliko bolj težko pričakovane. Končale se bodo kot bi mignil. Dobro jih izkoristite in bodite med njimi kar se da aktivni.

Prikaži več

Dodatna pokojnina je pomembna

31.01.2020 | Pokojnina

Si tudi vi čas v pokoju predstavljate predvsem kot čas zase, za družino in prijatelje, hobije ter potovanja? Ne pozabite, da so za uresničitev sanj potrebna finančna sredstva in da vas bo po upokojitvi pričakal precejšen padec dohodka.

Prikaži več

5 nasvetov za miren sen

24.01.2020 | Prosti čas Zdravje Življenje

Spanje je veliko več kot le počitek, je čas, ko se naše telo regenerira in kopiči novo energijo. V globokem spanju se utrjuje naš spomin in se obnavljajo možgani. Zdrav človek v povprečju prespi od šest do devet ur na noč, približno tretjino svojega življenja. Kaj pa, če slabo spimo?

Prikaži več

Prikaži več