Vodič je že na poti na vaš e-naslov

Lahko pa ga prenesete tudi s klikom na spodnji gumb, če se je e-pošta morda kje zataknila. Verjamemo, da vam bodo nasveti v vodiču pomagali, da boste bolje spoznali vzroke ze svoje počutje in se s svojimi občutki tudi uspešno soočili ter si povrnili nekaj miru in dobre bvolje..
V priročniku najdete tudi nekaj koristnih telefonskih številk in povezav, kjer lahko poiščete pomoč, in seznam aplikacij, ki vam lahko pomagajo na poti do vašega cilja.

Prenesite priročnik

Naj vas poškodbe ne ustavijo na poti do vaših ciljev

Moj zdravstveni kasko, paket zdravstvenih zavarovanj zavarovalnice Generali, vam zagotavlja hiter in enostaven dostop do zdravnika, pa tudi preventivne storitve, da boste dlje v najboljši formi.

  • Izbirajte med zavarovanji in kritji, ki jih res potrebujete.
  • Pri poškodbah ali boleznih se izognite zapletom zaradi čakanja na prvi pregled.
  • Pravočasno pridobite diagnozo pri splošnem zdravniku ali specialistu – tudi z video posvetom.
  • Plačamo vam potrebne dodatne preiskave v samoplačniških ambulantah.
  • Po pregledu imate plačano morebitno zdravljenje: operacija, fizioterapije, psihološka pomoč.

 

Naročite predstavitev zavarovanja

Rdeča svetuje

4 razlogi, zakaj je hoja odlična za sproščanje

Hoja je najbolj naravna in hkrati preprosta oblika rekreacije, ki pa ima lahko številne pozitivne učinke, na primer sproščanje. Preverite, zakaj morate začeti hoditi (več).

Kako premagati osamljenost - pri vsaki starosti

Osamljenost je občutek, s katerim se srečujejo mladi in starejši, še posebej pa je pogost postal v času pandemije. Preverite 9 nasvetov za spoprijemanje z osamljenostjo.

Kako se izogniti izgorelosti in najti ravnovesje v življenju

Imate pogosto občutek, da preprosto ne morete več? Ne najdete časa ali volje za aktivnosti, ki vas veselijo? Ste vedno na voljo? Preverite, kako lahko prekinete začarani krog.