KARIERA V GENERALIJU

Skoraj 71.000 nas je - v več kot 50 državah govorimo 30 različnih jezikov in se med seboj odlično razumemo. To smo mi!

Smo del ene največjih mednarodnih zavarovalniških skupin na svetu in z delom puščamo svoj  globalni odtis. Naša osnovna skrb je zaščita in pozitiven vpliv na življenja ljudi ter skupnosti.

Dolgoletna uspešna tradicija je pomembna spodbuda za zasledovanje novih ciljev, ob tem pa nadvse cenimo znanje in spoštujemo vrednote ter tradicijo.

Zavarovalniški trg je poln izzivov, ki jih sprejemamo vsak dan. Se nam želiš pridružiti? Živite z nami svojo podjetnost in ustvarjalnost!

NAŠA KULTURA

Naša vizija, poslanstvo in vrednote so temelj naše kulture. To je naša zaveza, da izboljšujemo življenje ljudi. Zaveza, ki traja skoraj dve stoletji, je najpomembnejša zapuščina Skupine Generali.

SMO DELODAJALEC ENAKIH MOŽNOSTI

Posameznikov, zaposlenih ali kandidatov za prosta delovna mesta, ne diskriminiramo zaradi rase, barve kože, vere, narodnosti, spola, telesne ali duševne prizadetosti ali starosti. Ta zaveza je sestavni del naših vrednot in je zapisana v Kodeksu ravnanja. Predani smo razvoju zaposlenih v vseh življenjskih obdobjih, saj cenimo raznolikost.