Do čistega doma z zavarovanjem PaketDom

Topel in varen dom je osnova in nuja vsakega posameznika in družine. Čist in dišeč dom pa nekaj najbolj prijetnega. Za slednje nam marsikdaj zmanjka časa. Tu vam na pomoč priskočimo mi, saj vam ob sklenitvi novega ali obnovi stanovanjskega zavarovanja PaketDom* nudimo storitve profesionalnega čistilca, ki bo poskrbel za čistočo vašega doma. Vi pa boste medtem lahko uživali v prostem popoldnevu.

Zavarovalec, ki v času trajanja akcije “Do čistega doma z zavarovanjem PaketDom” od 10. 5. 2016 do 31. 12. 2016 sklene stanovanjsko zavarovanje PaketDom, po pošti najkasneje v 15-ih dneh od sklenitve zavarovanja od GENERALI d.d. prejme dva vrednostna bona (izdajatelj Next d.o.o.) z dobroimetjem v skupni vrednosti 60,00 EUR, unovčljivima na spletni strani www.beeping.si. Unovčenje dobroimetja je mogoče skladno z izdajateljevimi Splošnimi pravili koriščenja bonov ugodnosti Beeping, dostopnimi na www.generali.si in www.beeping.si, in sicer najkasneje v roku, navedenem na vrednostnem bonu. Bon je možno izkoristiti le na območju Ljubljane.

 

*Ugodnost velja pri sklenitvi novega ali obnovi stanovanjskega zavarovanja PaketDom za najmanj 5 let ter minimalno letno neto premijo 60,00 EUR. Ugodnost se izključuje z ostalimi ugodnostmi in prodajnimi akcijami ter popusti**.

**Ugodnost se izključuje z ostalimi ugodnostmi in prodajnimi akcijami (Petrol klub 4 mesece brezplačno, Vzajemna Generali Paket za imet' 2016, promocijskim in posebnim popustom idr.).