Aktualno

DO ZDRAVNIKA, HITREJŠEGA ZDRAVLJENJA in ZDRAVIL TAKRAT, KO TO POTREBUJEMO – S PAKETOM ZAVAROVANJ MOJ ZDRAVSTVENI KASKO


25.08.2021

Strokovnjaki opozarjajo, da nedopustno dolge čakalne dobe in težka dostopnost številnih zdravstvenih storitev lahko upočasnijo in negativno vplivajo na pravočasno pridobivanje diagnoze in potek zdravljenja. Glede na izzive, s katerimi se sooča slovenski zdravstveni sistem, je odločitev posameznika za dodatna zdravstvena zavarovanja več kot pravilna. V zavarovalnici Generali smo zato združili zdravstvena zavarovanja pod skupnim imenom »Moj zdravstveni kasko«, ki vključuje zdravstveno zavarovanje Specialisti z asistenco, Zavarovanje zdravil in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje »Specialisti z asistenco« vam v okviru paketa »Moj zdravstveni kasko« omogoča:

  • celovito zdravstveno zaščito za vso družino,
  • hitro in kakovostno zdravljenje za zavarovance, tudi za starejše,
  • telefonski ali video posvet z zdravnikom splošne medicine s storitvijo Halo Doktor – tudi med vikendi in prazniki, med 6. in 22. uro – zavarovanec lahko izbira med video klicem takoj (praviloma v roku 15 minut) ali se naroči na prosti termin, ki mu ustreza. Zdravnik po posvetu izdela izvid ali izda Halo Doktor napotnico,
  • hiter dostop do vrhunskih specialistov, rehabilitacije (načrt zdravljenja, fizioterapija in psihološka pomoč) in operacij ter preventivnih pregledov in preiskav,
  • točen termin pri specialistu in višji standard storitev,
  • kritje stroškov zdravil na beli recept (do 100 evrov na leto), ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije.

Vse storitve so zagotovljene tudi starejšim, saj zavarovanje velja do 100. leta. Starejši pogosteje potrebujejo daljšo oskrbo in so tudi sicer zdravstveno bolj ogroženi, dolge čakalne dobe pa jim poslabšajo kakovost življenja v zrelih letih.

Specialisti z asistenco za vso družino
Medtem ko sta Zavarovanje zdravil in dopolnilno zdravstveno zavarovanje« na voljo po enotni premiji, lahko pri zavarovanju »Specialisti z asistenco« izbirate med več različnimi paketi, glede na vaše potrebe. Svetujemo vam, da začnete pri osnovnem paketu Specialistov z asistenco, ki ga lahko poljubno razširite z dodatnimi kritji, najbolj primernimi za vas in vaše bližnje.

Kako izberem pravo zavarovanje zase in za svojo družino?
Ustrezna kritja, s katerimi si boste zagotovili najhitrejše in najbolj ustrezno zdravljenje, vam bo pomagal določiti vaš zavarovalni zastopnik. Kadar potrebujete informacijo o zdravstvenih storitvah, pa se lahko obrnete tudi na Asistenco zdravje.

Z izbiro pravega zavarovanja si prihranimo skrbi in stroške, ki bi jih sicer plačali v samoplačniških ambulantah, v želji, da čim prej okrevamo.

Ne prezrite dodatnih ugodnosti!
Generali svojim zavarovancem nudi ob že sklenjenem veljavnem dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju ali sklenitvi novega kar 10 % popust na zavarovanje Specialisti z asistenco. Če sklenete zavarovanje za vse člane vaše družine, prejmete dodatni 5 % družinski popust.